Производи

 • FEIN ASCM 12 QC

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 116 10 61 00 0

  Најмоќната 12V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини.
  Со едно полнење на батеријата шрафи 400 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 12 V / 2.5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

  18.000,00 MKD
 • Профи-сет FEIN ASCM 12 QC Gewindebohren

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 116 10 62 00 0

  Најмоќната 12V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини.
  Со едно полнење на батеријата шрафи 400 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 12 V / 2.5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

  25.000,00 MKD
 • ASCM 18 QM Select, FEIN БАТЕРИСКА ШРАФИЛИЦА =B R U S H L E S S=

   

  Артикел: 71161164000

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  Најмоќната 18V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини. Завртки 10 x 400 мм без претходно бушење ги заштрафува.
  Со едно полнење на батеријата од 5 Ah шрафи 2.200 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 18 V / 5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

   

  *Цената е со вклучен ДДВ  18%

  16.500,00 MKD
 • FEIN ASCM 18 QM

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 116 11 61 00 0

  Најмоќната 18V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини. Завртки 10 x 400 мм без претходно бушење ги заштрафува.
  Со едно полнење на батеријата од 5 Ah шрафи 2.200 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 18 V / 5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

  32.000,00 MKD
 • Профи-сет FEIN ASCM 18 QM Gewindebohren

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 116 11 63 00 0

  Најмоќната 18V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини. Завртки 10 x 400 мм без претходно бушење ги заштрафува.
  Со едно полнење на батеријата од 5 Ah шрафи 2.200 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 18 V / 5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

  39.600,00 MKD
 • FEIN ASCD 12-150 W8 Select

  БАТЕРИСКА УДАРНА ШРАФИЛИЦА СО 3/8“

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 115 04 64 00 0

  Батериска ударна машина со Мотор без четкици – BRUSHLESS – со 6 степени на стегање за завртки до М 14.
  Со Мотор без четкици FEIN PowerDrive Мотор со 30% повисок степен на ефикасност и долг век на траење.
  10% поголем момент за одвртување на стегнати завртки
  3/8″ приклучок за ударни клучеви за одвртување и завртување.
  Метален ударен мењач.
  Шрафење на метрични завртки до М 14 (8.8)

  12.000,00 MKD
 • FEIN ASCD 12-150 W8C

  БАТЕРИСКА УДАРНА ШРАФИЛИЦА СО 3/8“

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 115 04 61 00 0

  Батериска ударна машина со Мотор без четкици – BRUSHLESS – со 6 степени на стегање за завртки до М 14.
  Со Мотор без четкици FEIN PowerDrive Мотор со 30% повисок степен на ефикасност и долг век на траење.
  10% поголем момент за одвртување на стегнати завртки
  3/8″ приклучок за ударни клучеви за одвртување и завртување.
  Метален ударен мењач.
  Шрафење на метрични завртки до М 14 (8.8)

  18.000,00 MKD
 • FEIN ASCD 18-300 W2

  БАТЕРИСКА УДАРНА ШРАФИЛИЦА СО 1/2“

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 115 06 61 00 0

  Батериска ударна машина со Мотор без четкици – BRUSHLESS – со 6 степени на стегање за завртки до М 18.
  Со Мотор без четкици FEIN PowerDrive Мотор со 30% повисок степен на ефикасност и долг век на траење.
  10% поголем момент за одвртување на стегнати завртки
  1/2″ приклучок за ударни клучеви за одвртување и завртување.
  Метален ударен мењач.
  Шрафење на метрични завртки до М 18 (8.8)

  32.000,00 MKD
 • FEIN ASCD 18-300 W2 Select

  БАТЕРИСКА УДАРНА ШРАФИЛИЦА СО 1/2“

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 115 06 64 00 0

  Батериска ударна машина со Мотор без четкици – BRUSHLESS – со 6 степени на стегање за завртки до М 18.
  Со Мотор без четкици FEIN PowerDrive Мотор со 30% повисок степен на ефикасност и долг век на траење.
  10% поголем момент за одвртување на стегнати завртки
  1/2″ приклучок за ударни клучеви за одвртување и завртување.
  Метален ударен мењач.
  Шрафење на метрични завртки до М 18 (8.8)

  16.800,00 MKD
 • FEIN SCT 5-40 X

  ШРАФИЛИЦА ЗА ГИПС-КАРТОН

  71131300230

  Специјализирана шрафилица за работа со гипс-картон. Вртежите се оптимизирани за брзо шрафење на гипс-картон на дрвена или метална рамка.
  Прилагодлив граничник за длабочина за работа без оштетување на материјалот.
  Екстремно лесна со дополнителен каиш за дланката за континуирана работа без заморување.

  16.000,00 MKD
 • FEIN ABH 18

  ЕКСТРЕМНО КОМПАКТНА И ЈАКА АКУМУЛАТОРСКА УДАРНА МАШИНА

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 140 01 64 00 0

  Екстремно компактна и со голема моќност Акумулаторска Ударна машина за кршење со јака ударна енергија од 2 J и бушење во Бетон до 20 мм.

  Комбинирана ударна машина со три функции: бушење, бушење со чекич и штемување.
  Мотор без четкици – – со 30% повисока ефикасност и поголем век на траење.

  80 дупки 10 х 75 мм со едно полнење на Батерија од 5 Ah.

  FEIN Safety Cell Technology. Ги штити батеријата и машината од преоптеретување, загревање и од длабоко празнење.

  20.000,00 MKD
 • FEIN ABOP 6 Select

  БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 6 ММ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ

  7 105 01 62 00 0

  Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 6 мм со високи обртаи.
  Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  16.800,00 MKD
 • FEIN ABOP 10 Select

  БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 10 мм

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ БОРМАШИНИ СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ ЕЦ – МОТОР

  7 105 02 62 00 0

  Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 10 мм со високи обртаи.
  Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  16.800,00 MKD
 • FEIN ABOP 13-2 Select

  БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 13 мм

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ БОРМАШИНИ СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ ЕЦ – МОТОР

  7 105 03 62 00 0

  Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 13 мм со високи обртаи.
  Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  20.200,00 MKD
 • FEIN BOP 6

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 6 мм

  7 205 52 61 00 0

  Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 6 мм во метал и ИНОX.
  Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
  Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
  Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

  18.000,00 MKD
 • FEIN BOP 10

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 10 мм

  7 205 53 61 00 0

  Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 10 мм во метал и ИНОX.
  Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
  Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
  Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

  19.500,00 MKD
 • FEIN BOP 13-2

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 13 мм

  7 205 55 61 00 0

  Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 13 мм во метал и ИНОX.
  Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
  Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
  Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

  24.000,00 MKD
 • FEIN BOS 16-2

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА СО ДВЕ БРЗИНИ ЗА БУШЕЊЕ ДО F 16 мм

  7 205 49 60 000

  Моќна Електрична Бормашина со две брзини за подесување за флексибилно користење во Металната Индустрија.

  Бормашина со 1 200 W со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Механички редуктор со две брзини за оптимално прилагодување на вртежи за различните потреби во работењето.
  Куплунг за вртежен момент за спречување на превртување при бушеwе.
  Редуктор со метално куќиште .
  ФЕИН со високи перформанси на моторот.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  33.000,00 MKD
 • FEIN DDSK 672

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА СО ЧЕТИРИ БРЗИНИ ЗА БУШЕЊЕ ДО F 32 мм

  7 202 06 00 229

  Машина со четири брзини со екстремно оптеретување при бушење и рајбување.

  Механички редуктор со четири брзини за идеални обртаи за оптималн висок момент.
  МК 3 прифат за повеќе наменско користење на алат со голема прецизност на вртењето за најдобар резулат на изведбата.
  Метален редуктор за највисоко оптеретување долг век на траење.
  Оптимална намена со Магнетно постоље за бушење во различни позиции.

  104.000,00 MKD
 • FEIN AKBU 35 PMQ

  Батериска-Универзална-Магнетна Бормашина AKBU 35 PMQ со Мотор без четкици.

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 170 01 61 000

  Мала и помах јака со една брзина Универзална-Батериска-Магнетна машина за бушеwе со круни Десни/Леви вртежи со МК2 прифат за алат, Перманент магнет и висок степен на функционалност за мобилини теренски работи.
  Екстремно стабилна изведба на машината со подвижен кабел за моторот со заштитно црево на кабелот за намената во Индустриата и Работилници.
  Мала и лесна машина за непрестано работење благодарејќи FEIN PowerDrive Motor со Tachoelektronik und FEIN HighPower Батерии со високострујни келии.
  Флексибилност кај сите Мобилни работи за бушење, со Спирална бургија, бушеwе со Круни, бушење навој и друго.
  FEIN HighPower Li-Ionen-Akku. Перманентно високо давање струја со 75% повисока Струја како Li-Ionen-Батерии за долготрајно работење.
  Конфортабилно Магнетна јачина.
  Сензор за подесување (навалување).
  Десно/ Левио вртење
  Електронско подесување на вртежи.
  Екстра голем помах
  МК2 – Прифат за алат
  Екстра тесен Перманент Магнет.
  Меморија за обртаи “Memory Function”.
  Состојбата на батериите директно се чита на батериата.
  FEIN SafetyCell Technology. Заштита на Батериите и Машината од преоптеретување и од прегревање како и длабоко празнење.

  100.000,00 MKD
 • FEIN KBE 35

  Магнетна Бормашина за бушење во Метал со Круна до 35 мм

  7 270 50 60 000

  Мала Магнетна бормашина со голем помах за бушење со Бургија Круна и Спирална бургија за Теренски работи.
  За голема моќнос за работа е благодарение на Квалитетна изработка на Машината.

  ФЕИН Мотор со високи преференци и висок вртежен момент екстра голем помах за Бургија Круна и Спирална Бургија.
  Интегриран канистер за ладење.
  Висока Магнетна јачина.
  Оптимална тежина.
  Странично менливо тркало за помах.
  Интегриран граничник.

  55.500,00 MKD
 • FEIN KBM 50 U

  Магнетна Бормашина за бушење во Метал со Круна до 50 мм

  7 270 40 61 000

  Универзалн Магнетна Бормашина со две брзини за професионално Функционалност за флексибилно работење во Работилница и на Терен.

  Компактна со висока Функционалност за универзално користење за монтажа и работилница.
  Дупла водилка на Моторот за употреба на големи алати.
  Десни и Леви вртежи.
  Електронско регулирање на обртаите.
  Стабилитет на обртаите со ФЕИН високи преформанси на моторот.
  Висока магнетна сила на дрење.
  Комфортабелна-на екранот видлива магнетна сила.
  Интегриран канистер за ладење.
  Странично менливо тркало за помах.
  Интегриран граничник.
  МК3-Приклучок.

  112.000,00 MKD
 • FEIN CCG 18-125 BL Select

  ФЕИН Акумулаторска Брусалица
  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 120 02 62 00 0

  Резистентна од прашина Батериска Аголна брусалица со ефективно Сечење, брусење и друго во Индустријата, Работилници и за теренска работа.
  – Гарантиран долг век на траење со новата генерација Мотор без четкици FEIN PowerDrive. Комплетно затворено куќиште на Моторот за заштита на моторот од агресивни, керамични и минерални прашини.
  – Идеални за секоја употреба. Оптимални обртаи, прилагодени за повеќе брусеви и материјали со бескрајно променливи, електронски избор на обртаи.
  – Јака моќност. 30 % повисок степен со споредливи Универзални Мотори со
  моќност од 1 100W.
  – Мотор без одржавање со иновативни перки за ладење за оптимална Дисипација на топлина вклучувајќи следење на температурата.
  – Максимален работен напредок со HighPower Li-Ionen батерии. Високо-тековни ќелии со постојано висока струја и 75% поголема струја од Li-Ionen батерии.
  – Висок работна мазност и работа со ниска вибрација се должи на автономните лежишта а со ниски вибрации, од Мотор оделен од куќиштето и четири дополнителни амортизери за вибрации.
  – Сеопфатена заштита на корисниците преку мек старт, заштита од рестарт, електронска заштита од преоптеретување и кочење.
  – Безбедно држење во сите работни ситуации поради не се лисга површината на рачката
  – Работа без замор благодарение на тенок држач, компактен дизајн и мала тежина со добар баланс.
  – Заштитена од прашина, одделена електроника на моторот во областа на пилепување.
  – Флексибилност со FEIN MultiVolt интерфејсот. Аголната брусалица да се користи со сите FEIN Li-Ionen (12 bis 18 Volt) батерии.
  – Нивото на полнење на батеријата може да се прочита директно на батеријата.
  – FEIN SafetyCell технологија. Ја заштитува батеријата и машината од преоптеретување, прегревање и длабоко празнење.
  – Куфер за алат од стабилен кунстштоф кој може да се става еден врз друг.

  18.800,00 MKD
 • FEIN CCG 18-125 BL

  ФЕИН Акумулаторска Брусалица
  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 120 02 61 00 0

  Резистентна од прашина Батериска Аголна брусалица со ефективно Сечење, брусење и друго во Индустријата, Работилници и за теренска работа.
  – Гарантиран долг век на траење со новата генерација Мотор без четкици FEIN PowerDrive. Комплетно затворено куќиште на Моторот за заштита на моторот од агресивни, керамични и минерални прашини.
  – Идеални за секоја употреба. Оптимални обртаи, прилагодени за повеќе брусеви и материјали со бескрајно променливи, електронски избор на обртаи.
  – Јака моќност. 30 % повисок степен со споредливи Универзални Мотори со
  моќност од 1 100W.
  – Мотор без одржавање со иновативни перки за ладење за оптимална Дисипација на топлина вклучувајќи следење на температурата.
  – Максимален работен напредок со HighPower Li-Ionen батерии. Високо-тековни ќелии со постојано висока струја и 75% поголема струја од Li-Ionen батерии.
  – Висок работна мазност и работа со ниска вибрација се должи на автономните лежишта а со ниски вибрации, од Мотор оделен од куќиштето и четири дополнителни амортизери за вибрации.
  – Сеопфатена заштита на корисниците преку мек старт, заштита од рестарт, електронска заштита од преоптеретување и кочење.
  – Безбедно држење во сите работни ситуации поради не се лисга површината на рачката
  – Работа без замор благодарение на тенок држач, компактен дизајн и мала тежина со добар баланс.
  – Заштитена од прашина, одделена електроника на моторот во областа на пилепување.
  – Флексибилност со FEIN MultiVolt интерфејсот. Аголната брусалица да се користи со сите FEIN Li-Ionen (12 bis 18 Volt) батерии.
  – Нивото на полнење на батеријата може да се прочита директно на батеријата.
  – FEIN SafetyCell технологија. Ја заштитува батеријата и машината од преоптеретување, прегревање и длабоко празнење.
  – Куфер за алат од стабилен кунстштоф кој може да се става еден врз друг.

  38.600,00 MKD
 • FEIN WSG 7-115

  ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 115

  7 221 98 60 000

  FEIN Мала аголна брусалица за лесно сечење и брусење.
  – Совршена ергономија благодарејќи на страничните прекидачи и ниската големина на зафатот.
  – Работа со низок замор поради мала тежина.
  – Метален редуктор со моќност 90° за вртење за максимална робустност и издржливост, како и многу добра достапеност во тесен простор.
  – Поголема безбедност преку интегрирана заштита од рестартирање.

  5.600,00 MKD
 • FEIN WSG 11-125

  МАЛА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 125 мм

  72217760000

  Ергономска мала аголна брусалка со моќност од 1.100W за брусење и сечење.
  Четкиците траат до 30% подолго и алатот симнува повеќе материјал во споредба со конкурентските брусалки.
  Најдобри перформанси на вибрации и најмала тежина во таа класа на производи.

  8.600,00 MKD
 • FEIN WSG 11-125 RT

  МАЛА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 125 мм

  72218760000

  Ергономска мала аголна брусалка со моќност од 1.100W со FEIN ErgoGrip за работа без заморување.
  Четкиците траат до 30% подолго и алатот симнува повеќе материјал во споредба со конкурентските брусалки.
  Најдобри перформанси на вибрации и најмала тежина во таа класа на производи.

  11.000,00 MKD
 • FEIN WSG 15-125 P

  ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

  7 221 78 60 000

  FEIN Практична Компактна 1 500 W Аголна брусалица со голема резервна моќност за брусење и сечење.
  – До 30% подолг работен век на четкиците и поголема моќност на изработка на материјал споредено со споредливи аголни брусалици.
  – POWERtronic за огромна моќност, резервна моќност и специјална брзина на постојаност под оптеретување.
  – Широка заштита при користењето на алатот преку електронски надзор на машината, рестарт заштита, мек старт, електронска заштита од преоптеретување.
  – Најлесна и најкратка Аголна брусалица во нејзината класа.
  – Целосно метално куќиште за максимална издржливост.
  – Најдобри резултати на вибрации во својата класа.

  12.000,00 MKD
 • FEIN WSG 17-125 P, 1 700 W

  ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

  7 222 07 60 000

  FEIN Практична Компактна 1 700 W Аголна брусалица со голема резервна моќност за брусење и сечење.
  – До 30% подолг работен век на четкиците и поголема моќност на изработка на материјал споредено со споредливи аголни брусалици.
  – POWERtronic за огромна моќност, резервна моќност и специјална брзина на постојаност под оптеретување.
  – Широка заштита при користењето на алатот преку електронски надзор на машината, рестарт заштита, мек старт, електронска заштита од преоптеретување.
  – Најлесна и најкратка Аголна брусалица во нејзината класа.
  – Целосно метално куќиште за максимална издржливост.
  – Најдобри резултати на вибрации во својата класа.

  13.200,00 MKD
 • FEIN WSG 17-70 INOX

  ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

  7 222 13 60 000

  FEIN Практична Компактна 1 700 W со менливи обртаи за обработка на INOX.
  – До 30% подолг работен век на четкиците и поголема моќност на изработка на материјал споредено со споредливи аголни брусалици.
  -Со вариабилни обртаи овозможува користење на разни алати од сатинирање до брусење на INOX.
  – POWERtronic за огромна моќност, резервна моќност и специјална брзина на постојаност под оптеретување.
  – Широка заштита при користењето на алатот преку електронски надзор на машината, рестарт заштита, мек старт, електронска заштита од преоптеретување.
  – Најлесна и најкратка Аголна брусалица во нејзината класа.
  – Целосно метално куќиште за максимална издржливост.
  – Најдобри резултати на вибрации во својата класа.

  18.000,00 MKD
 • FEIN WSG 20-230

  ГОЛЕМА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 230 мм

  72210800232

  Моќна брусалка за брусење и сечење.
  ФЕИН моторот со висока моќност овозможува работен опсег и до 150% оптоварување.
  Плоснатата глава овозможува алатот да се вметнува во потесни работни парчиња.
  Задната рачка може да се ротира во четири работни позиции.

  18.600,00 MKD
 • FEIN WSG 25-230

  ПРОФЕСИОНАЛНА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 230 мм, 2500 W

  7 221 27 00 23 0

  Најмо}ната FEIN аголна брусалица за екстремно сечење и брусење на сите работни места.
  – Со 2.500 W FEIN мотор со високи перформанси, најмоќната FEIN аголна брусалица за највисокиот степен на брусење и сечење во целиот работен опсек до 150% оптеретување.
  – Рамен редуктор овозможува пристап во не пристапни места за работа.
  – Меко стартување за сигурно ракување од почеток.
  – Задната рачка може да се врти во 4 позиции.
  – Лагерите се заштитени од прашина.
  – Гелиени електронски компоненти.
  – Само исклучиви четкици.
  – Заштита на рестарт.

  24.000,00 MKD
 • FEIN KS 10-38 E SET

  БРУСАЛКА ЗА ВАРОВИ

  72216760000

  Брусалка за варови за тешко достапни места во метални конструкции.
  Флексибилна употреба благодарение на главата која може да се ротира без употреба на алат.
  Кочница на оската за брзо менување на алат.
  Пакување во ФЕИН пластичен кофер.

  48.000,00 MKD
 • FEIN WPO 14-25 E

  БРУСАЛКА / ПОЛИРКА
  72214900230

  Екстремно моќна брусалка / полирка за ладна обработка на ИНОX површини.
  Подесување на соодветни вртежи за брусење, сатинирање, четкање и полирање со висок сјај на ИНОX.
  Соодветна за голем број на алати и додатоци.
  Пакувањето содржи и антивибрациска рачка.

  27.000,00 MKD
 • FEIN MULTIMASTER TOP

  ФММ 350 Q – МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА

  72294261000

  Моќен универзален систем за реновирање и работа со ентериери.
  Систем за намалување на вибрациите и бучавата.
  Многу моќен мотор со 350 W за максимално ефикасна работа. QuickIn систем за брзо менување на алат.
  Пакувањето содржи: FMM 350Q; 1 држач за брусеви; по 3 брусеви од гранулација 60, 80, 120, 180; 1 перфориран држач за брусеви; по 3 перфорирани брусеви од гранулација 60, 80, 120, 180; 1 перфориран тајнир за брусеви Ø 115 мм; по 2 перфорирани брусеви од гранулација 60, 80, 180; 1 додаток за смукалка; 1 шпакла; 1 E-Cut Long-life пила (35 мм); 1 E-Cut Universal pila (44 мм ); 1 E-Cut Long-life пила (65 мм); 1 HSS полукружна пила; 1 HM полукружна пила; 1 HM триаголен брус.

  18.000,00 MKD
 • FEIN SUPERCUT AUTOMOTIVE – FSC 1.6 Q

  ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕТ ЗА АВТОСТАКЛА

  72364250010

  Максимален квалитет и стабилност благодарение на моторот и куќиштето конструирани за континуирана работа.
  Пакувањето содржи: FSC 1.6 Q; 3 Л-ножеви (форма 207); 2 Л-ножеви (форма 208); 1 Л-нож (форма 209); 2 У-ножеви (форма 157 + 111); 2 У-ножеви (форма 212); 1 прав нож (форма 143); 1 прав нож (форма 081); камен за острење и DVD со видео објаснувања.

  30.000,00 MKD
 • FEIN GRIT GX 75 2H

  РАЧНА МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ

  79013200403

  Моќна машина за брусење и полирање на ИНОX, идеална за мали производствени серии.
  Може да се прошири намената со дополнителни модули.
  Оптимални вртежи за обработка на метал и ИНОX.
  Пакувањето содржи една брусна трака 75 x 2.000 мм (К 36 Р).

  75.000,00 MKD
 • FEIN GRIT GXR

  МАШИНА ЗА ЖЛЕБУВАЊЕ НА ЦЕВКИ

  99001001001

  Наменета за жлебување на профили и цевки со дијаметар од 16 – 75 мм.
  Прецизна и лесна работа.
  Може да се користи со GROT GX 75 (2Х) и GI 75 (2Х).
  Вграден граничник за длабочина. Подесување на агол до 90 степени.
  Пакувањето содржи еден ролер Ø 42.4 мм, еден ролер Ø 48,3 мм и една брусна трака 75 x 2.250 (К 36 Р).

  71.000,00 MKD
 • ASCM 12 Q Select, FEIN БАТЕРИСКА ШРАФИЛИЦА =B R U S H L E S S=

   

  Артикел: 71161064000

  БАТЕРИСКА ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  Најмоќната 12 V батериска шрафилица -бормашина со мотор без четкици и 4 брзини.
  Со едно полнење на батеријата шрафи 400 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

   

  *Цената е со вклучен ДДВ  18%

  11.160,00 MKD
 • FEIN Akku Pack

  FEIN Батерија со 12 V

  9 26 04 168 020

  Пасува на сите FEIN Машини со 12 V

  1 Li-Ionen Батерија

  Моќност 12 V
  2,5 Ah

  2.400,00 MKD
 • FEIN Akku Pack

  FEIN Батерија со 18 V

  9 26 04 173 020

  Пасува на сите FEIN Машини со 18 V Моќност

  1 Li-Ionen Батерија

  Моќност 18 V
  5 Ah

   

  7.500,00 MKD
 • FEIN Akku-Starter-Set

  FEIN Акомулаторски Start-Set 12 V

  9 26 04 250 010

  Пасува на сите FEIN Машини со 12 V

  Моќност 12 V
  2,5 Ah

   

  7.400,00 MKD
 • FEIN Akku-Starter-Set

  FEIN Акомулаторски Start-Set 18 V

  9 26 04 300 030

  Пасува на сите FEIN Машини со 18 V Моќност

  2 Li-Ionen и Полнач ALG 5

  Моќност 18 V
  5 Ah

   

  17.500,00 MKD
 • FEIN Schnellladegerät ALG 50

  Брз полнач за FEIN Батерии ALG 50

  9 26 04 129 010

  За сите FEIN Li-Ion Батерии. Полнење околу 35 min.

  3.000,00 MKD
 • Држач за Битови 1/4 шестоаголен

  6 05 10 222 010

  1/4 шестоаголен држач за битови со практично со една рака за користење и неодимиуски магнет. Употребата на држачот за битови го прави шрауберот полесен и пократок. Компартибилен со сите FEIN Батериски шрафилици со Quick IN / Quick IN MAX приклучок.

  2.200,00 MKD
 • Adapter – Stecknussadapter 1/2″

  6 42 03 002 010

  Адаптер за приклучок за навртки со 1/2″ квадратен приклучок. Компактибилен со сите FEIN Батериски шрафилици со Quick IN / Quick IN MAX приклучок.

   

  2.200,00 MKD
 • FEIN GSZ 8-280 PE

  ЧЕЛНА БРУСАЛКА

  72231760000

  Ергономска челна брусалка со компактен дизајн за работа на тесни места.
  Погодна за полу-статична употреба. Потенциометар за подесување на вртежите за употреба со различен алат.
  Моторот и електрониката се заштитени од метална прашина.
  Во пакување со чаура Ø 6 мм.

  16.000,00 MKD
 • FEIN GSZ 8-280 PEL

  ЧЕЛНА БРУСАЛКА

  72231960000

  Ергономска челна брусалка со компактен дизајн за работа на тесни места.
  Погодна за полу-статична употреба. Потенциометар за подесување на вртежите за употреба со различен алат.
  Моторот и електрониката се заштитени од метална прашина.
  Во пакување со чаура Ø 6 мм.

  • Langer, schlanker Hals ermöglicht tiefes Eintauchen in Werkstücke (z. B. Innenschleifen von Rohren).
  • Umfangreicher Anwenderschutz durch Blockierüberwachung, Wiederanlaufschutz, Sanftanlauf, elektronischer Überlastschutz.
  • Innovative Spannzangen mit umlaufendem Bund zum Schutz des Werkstücks sowie um das Abrutschen des Schlüssels beim Werkzeugwechsel zu verhindern.
  • Tachoelektronik POWERtronic für enorme Leistung, Leistungsreserve und besondere Drehzahlkonstanz unter Last.
  • Austauschbarer Gummi-Halslagerüberzug.
  • Gegen Metallstaub geschützter Motor und Elektronik.
  • Variable Drehzahl ermöglicht den Einsatz unterschiedlicher Werkzeuge.
  27.600,00 MKD
 • Convincing details

  111111

  Whether rotary hammer, combi hammer, demolition hammer or diamond core drill, all our products comply with the highest standards of quality in every detail. We know what we are talking about. Our machine and tool components are predominantly made in our own factory, while the depth of our production facilities enables us to meet even unusual customers’ requirements in the minimum of time.

  All DUSS machines embody two important properties, namely prolonged service life, thanks to uncompromising quality, and superior performance as a consequence of innovative technology.

  Our machines are easy and convenient to use. A sealed lubricating system assures the user of freedom from maintenance, while a precision electronic control system permits the selection of the optimum, infinitely variable rotary speed and/or impact force.

  The trigger lock is a particularly practical feature for continuous use. Damping elements and padded grips provide protection against vibration and permit non-fatiguing work. Also take a look at the robust gearing. Every DUSS machine is good for years and years of reliable service.

 • УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS plus – DUSS P 16 SDS

  Артикал: P 16 SDS

  Ударна бормашина за дупчење во бетон со дијаметар до 24 мм. Може да се користи и без удар за дупчење во метал, дрво и плочки.
  Бормашината се одликува со исклучително силно магнезиумско кукиште, брза промена на алат и ергономска форма.
  Пакувањето содржи дополнителна рачка и граничник за длабочина.

  26.000,00 MKD
 • КОМБИНИРАНА УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS max – DUSS PX 48 A

  Артикал: PX 48 A

  Комбинирана ударна машина за дупчење и кршење бетон.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и намена и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содрзи дополнителна рачка.

  85.000,00 MKD
 • КОМБИНИРАНА УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS max – DUSS PX 76

  Артикал: PX 76

  Комбинирана ударна машина за дупчење и кршење бетон.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и намена и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содрзи дополнителна рачка.

  100.000,00 MKD
 • КОМБИНИРАНА УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS max – DUSS PX 78

  Артикал: PX 78

  Комбинирана ударна машина за дупчење и кршење бетон.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и намена и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содрзи дополнителна рачка.

  106.000,00 MKD
 • УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН, DUSS PKX 4 A, SDS max

  Артикал: PKX 4 A

  Ударна машина за кршење бетон, отстранување гипс и плочки, чистење на површини и правење отвори.
  Пневматски ударен механизам за оптимална ефикасност.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  76.000,00 MKD
 • УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН, PKX 7 A, SDS max

  Артикал: PKX 7 A

  Ударна машина за кршење бетон, отстранување гипс и плочки, чистење на површини и правење отвори.
  Пневматски ударен механизам за оптимална ефикасност.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  96.000,00 MKD
 • УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН, DUSS PK 160 A

  Артикал: PK 160 A

  Ударна машина за кршење бетон и правење отвори.
  Со големата мокност и со дополнителната рачка може да се користи како замена за пневматски чекан.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  112.000,00 MKD
 • УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН, DUSS PK 300 A

  Артикал: PK 300 A

  Ударна машина за кршење бетон и правење отвори.
  Со големата моќност и со дополнителната рачка може да се користи како замена за пневматски чекан.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  128.000,00 MKD
 • УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН, DUSS PK 600

  Артикал: PK 600

  Ударна машина за кршење бетон и правење отвори.
  Со големата моќност и со дополнителната рачка може да се користи како замена за пневматски чекан.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  135.500,00 MKD
 • DUSS DIA 303 W

  МАШИНА ЗА ВОДЕНО И СУВО ДУПЧЕЊЕ СО ДИЈАМАНТСКИ КРУНИ
  DIA 303 W
  Машина наменета за рачно дупчење со дијамантски круни.
  Се користи за армиран бетон, бетон, гранит, одводни цевки и друго. Може да се користи со или без постоље.
  Пакувањето содржи дополнителна рачка и шпиц за центрирање.

  118.500,00 MKD
 • DUSS DIA 400 W Set

  Машина за водено дупчење со дијамантски круни
  DIA 400 W

  Наменета за правење отвори за цевки и кабли во армиран бетон.
  Мотор со воздушно ладење со јачина од 3.200 W и три брзини.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и мек старт.
  Робусен дизајн за исклучително долг работен век.
  Во сет со постоље.

  225.000,00 MKD
 • DUSS WDB 10

  Пумпа за вода
  WDB 10
  За употреба на места каде што нема пристап до вода.
  Капацитет 10 литри, со црево од 2,5 метри и вентил за прекин на доток.

  Капацитет 10 l
  Притисок 6 bar
  Црево 2,5 m
  14.000,00 MKD
 • DUSS дијаманстска круна 300 mm

  За DIA 100 / 150 / 300 / 303 W
  8.600,00 MKD50.000,00 MKD
 • 3.500,00 MKD56.000,00 MKD
 • RHODIUS XT 10 MINI

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ ИНОX
  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); високо-легиран челик; кален челик; метал; хардоx; кален лим; пластифициран лим.

  50,00 MKD60,00 MKD
 • RHODIUS XTК 8 EXACT

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ ИНОX
  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); високо-легиран челик; кален челик; метал; кален лим; пластифициран лим; лакиран лим. Со исклучително прецизно, чисто сечење, скоро без отпад, овозможува работење без потреба од доработка на сеченото парче.
  55,00 MKD60,00 MKD
 • RHODIUS XT 38

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ ИНОX
  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); кален / високо-легиран челик; метал; хардоx; кален лим; пластифициран лим. Идеална за машини со помала мокност.

  60,00 MKD150,00 MKD
 • RHODIUS XT 70

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ ИНОX

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); кален / високо-легиран челик; метал; хардоx; кален лим; пластифициран лим. Идеална за машини со помала моќност.

  46,00 MKD110,00 MKD
 • Брусна плоча за сечење Метал XT 20 RHODIUS

   

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; кален лим; арматура.

   

  *=Цената е со вклучен ДДВ

  65,00 MKD160,00 MKD
 • RHODIUS XT 77

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; кален лим; арматура. Идеална за машини со помала мокност.

  45,00 MKD110,00 MKD
 • RHODIUS KSM

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; кален лим; арматура.

  45,00 MKD100,00 MKD
 • RHODIUS XT 24

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ АЛУМИНИУМ
  Се користи за материјали: обоени метали; бронза; месинг; метал за лагери; Ал-легури. Специјалниот материјал спречува заглавување на дискот во помеки материјали. Идеална за машини со помала мокност.

  65,00 MKD160,00 MKD
 • RHODIUS XT 66

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ КАМЕН
  Се користи за материјали: бетонски производи / кошулица; цигла; вештачки камен; природен камен; мермер; титаниум. Сече плочки со чисти рабови. Добри перформанси во титаниум. Идеална за машини со помала моќност.

  65,00 MKD150,00 MKD
 • 300,00 MKD500,00 MKD
 • RHODIUS ST 34

  ПЛОЧА ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; хардоx; арматура. Специјално наменета за статични машини.

  300,00 MKD480,00 MKD
 • RHODIUS FT 40

  КАМЕН  ЗА  СЕЧЕЊЕ  КАМЕН – БЕТОН

  Камен за сечење бетон со моторна машина ѕа професионално работење.

  Сеченје бетонирани површини, сечење на камен, сеченје блокови  и други неметални проиѕводи.

  310,00 MKD520,00 MKD
 • RHODIUS RS 38

  ПЛОЧА ЗА БРУСЕЊЕ ИНОX
  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); кален / високо-легиран челик; метал; конструктивен челик; гусан метал; хардоx.

  110,00 MKD220,00 MKD
 • RHODIUS RS 2

  ПЛОЧА ЗА БРУСЕЊЕ МЕТАЛ
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; хардоx. Особено соодветна за тврди материјали.

  95,00 MKD160,00 MKD
 • RHODIUS RS 24

  ПЛОЧА ЗА БРУСЕЊЕ АЛУМИНИУМ
  Се користи за материјали: обоени метали; бронза; месинг; метал за лагери; Ал/Мг-легури. Специјалниот материјал спречува заглавување на дискот во помеки материјали.

  120,00 MKD210,00 MKD
 • RHODIUS RS 66

  КАМЕН  ЗА  БРУСЕЊЕ  БЕТОН – КАМЕН

  Се користи за брусење на површии, доработка на остатоци од бетон и други остатоци. Брусење на камен, порамнување на нерамни површини  и  друго…

  90,00 MKD160,00 MKD
 • RHODIUS SIC

  ЛОНЧАСТ БРУС ЗА КАМЕН
  Се користи за материјали: бетонски производи / кошулица; цигла; вештачки камен; природен камен; мермер.

 • RHODIUS LSZ F1

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); кален / високо-легиран челик; хардоx; алатен челик; метал; алуминиум.

 • RHODIUS LSZ F2

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); кален / високо-легиран челик; хардоx; алатен челик; метал; алуминиум.

 • Ламеласт брус за обработка на INOX, метал

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); кален / високо-легиран челик; хардоx; алатен челик; метал; алуминиум. Побрзо и поаргесивно брусење со симнување многу материјал благодарение на екстра долгите ламели со голема површина.

 • RHODIUS VLS

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); кален / високо-легиран челик; метал; кален лим; обоени метали; лакиран лим.

 • RHODIUS LSZ F VISION

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); хардоx; кален лим; конструктивен челик; алатен челик; обоени метали; дрво, лак; пластика; ГФК. Благодарение на процепите LSZ F VISION станува транспарентен при работа.

 • 800,00 MKD900,00 MKD
 • RHODIUS KFK

  БРУСНА ЛЕПЕНКА
  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); кален / високо-легиран челик; структурен челик; алатен челик; метал.

  Ќерамичкиот гранулат е особено добар кога се работи со кален и високо-легиран челик како и со титаниум.

  60,00 MKD110,00 MKD
 • RHODIUS KFZ

  БРУСНА ЛЕПЕНКА
  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); кален / високо-легиран челик; структурен челик; алатен челик; метал.

  25,00 MKD30,00 MKD
 • RHODIUS KFS

  БРУСНА ЛЕПЕНКА
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; структурен челик; алатен челик; метал.

 • RHODIUS RHST

  Флексибилен држач за брусни лепенки.

 • RHODIUS RH TURBO

  Држач за брусни лепенки со сегменти за намалување на загревањето и за поагресивно симнување материјал.

 • SVS брус за чистење на површини

  БРУС  ЗА  ЧИСТЕЊЕ  НА  ПОВРШИНО
  Се користи за материјали:
  Кален челик, лим, конструктивен челик, алатен челик, обоени материјали, GFK, дрво. Брусевите за чистење се направени од тврд компресиран најлон. Најлонската структура се прилагодува на површината и овозожува темелно чистење. Не го ошетува материјалот.
 • RHODIUS ERBW

  МЕТАЛНА ЧЕТКА ЗА ИНОX
  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; кален лим. Обработка на полн материјал и на профили, варови, запчаници, длабнатини, тесни површини.

 • RHODIUS SRBWBM

  МЕТАЛНА ЧЕТКА
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; кален лим. Обработка на полн материјал и на профили, варови, сечени рабови, запчаници, длабнатини, тесни површини.

  100,00 MKD200,00 MKD
 • 500,00 MKD900,00 MKD
 • RHODIUS STBWBM

  МЕТАЛНА ЧЕТКА
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; кален лим. Ефикасна обработка на големи површини, варови, метални плочи.

 • RHODIUS STBW

  МЕТАЛНА ЧЕТКА
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; кален лим. Ефикасна обработка на големи површини, варови, метални плочи.

  260,00 MKD450,00 MKD
 • RHODIUS MTBW

  МЕТАЛНА ЧЕТКА
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; кален лим. Ефикасна обработка на големи површини, варови, метални плочи.

  Нерѓосувачки жици обложени со месинг.

  220,00 MKD300,00 MKD
 • RHODIUS SKBZ

  МЕТАЛНА ЧЕТКА
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; кален лим. Идеална за работа со рабови или тешко достапни места како и за чистење на површини. Ги комбинира предностите на рамните и лончастите четки.

  400,00 MKD450,00 MKD