• GOLD-LINE 40 FEIN QUICK-IN

  Бургија-Круна

  Произведено од специјален високо-легиран челик HSS-XE. Екстремна тврдост на врвот на забите (до 68 HRC). Ова гарантира висока отпорност на трошење и долг работен век.

  29,39111,04
 • HARD-LINE 40 FEIN QUICK-IN

  Бургија-Круна

  Наменета за дупчење во метал со тврдост до 40 HRC, сите типови на нерѓосувачки челици (ИНОX), најтврдите легури (Хардоx/Инцонелл/ Титан), сите обоени метали како алуминиум, бакар, бронза.

  48,99140,43
 • Adapter Quick IN auf Weldon+Nitto/Universal 19 mm

   

  Адаптер  Quick In – Weldon+Nitto/Universal

  Адаптерот се користи на Мобилни Магнетни бормашини со систе FEIN  QuickIn ili Wledon+Nitto/Universal  систем за фиксирање  на  алатот  за бушење. 

  Za Burgija Kruna rabotna dolzina  25 mm do 55 mm

  Adapter mit Bohrung 6,34 mm für die Nutzung von Weldon + Nitto-Universalschaft 19 mm (3/4) Kernbohrern auf FEIN Quick-In Maschinen.

  *=Цената е со вклучен ДДВ

 • Adapter-Quick IN auf Weldon+Nitto/Universal 19 mm

  Adapter mit Bohrung 7,98mm: FEIN Quick-In 18mm – Weldon 19 mm + Nitto/Univers

  Za Burgija Kruna rabotna dolzina L = 80 mm

  Produktdetails:

  Adapter mit Bohrung 7,98mm für die Nutzung Weldonschaft + Nitto- Universalschaft 19mm Kernbohrer
  auf FEIN Quick-In Maschinen.

   

  *=Цената е со вклучен ДДВ

 • KIRNER – ИЗБИАЧ за Магнетна Бормашина

   

  Auswerferstift 6,34 x 77, 90, 102, 116, 130 mm

  Auswerferstift 7,98 x 184 mm

   

  *=Цената е со вклучен ДДВ

   

  11,4348,99
 • Adapter za Futter Quick IN-B16

   

  Fein Quick-In Adapter Ø 18 mm

   

  *=Цената е со вклучен ДДВ

 • Adapter Quick IN für HM-Lochsäge-Адаптер за HM-кружна пила

   

  Adapter Quick IN 

  Статични бормашини: дупчење до 10 мм длабочина во метал и INOX; дупчење до 12 мм длабочина во обоени метали (алуминиум), пластика и сендвич материјал.

  *=Цената е со вклучен ДДВ