Моќност 1.050 W
Вртежи 140 – 280 1/min
Удари во минута 1500 – 3000 1/min
Дупчење во бетон Ø 12 – 80 mm
Дупчење со кружни пили Ø 45 – 150 mm
Брзина на дупчење во бетон (Ø 25 мм) 120 mm/min
Брзина на кршење со шпиц 150 kg/h
Јачина на удар 3,5 – 8,5 J
Приклучок за алат
SDS max
Тежина 6,7 kg

КОМБИНИРАНА УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS max – DUSS PX 76

Артикал: PX 76

Комбинирана ударна машина за дупчење и кршење бетон.
Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и намена и антивибрациска рачка.
Пакувањето содрзи дополнителна рачка.

100.000,00 MKD