Моќност 600 W
Вртежи 0 – 810 1/min
Удари во минута 0 – 4.400 1/min
Дупчење во метал Ø 13 mm
Дупчење во бетон Ø 5 – 24 mm
Јачина на удар 0 – 2,2 J
Приклучок за алат SDS max
Тежина 2,7 kg

УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS plus – DUSS P 16 SDS

Артикал: P 16 SDS

Ударна бормашина за дупчење во бетон со дијаметар до 24 мм. Може да се користи и без удар за дупчење во метал, дрво и плочки.
Бормашината се одликува со исклучително силно магнезиумско кукиште, брза промена на алат и ергономска форма.
Пакувањето содржи дополнителна рачка и граничник за длабочина.

26.000,00 MKD