• RHODIUS RS 38

  ПЛОЧА ЗА БРУСЕЊЕ ИНОX
  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (ИНОX); кален / високо-легиран челик; метал; конструктивен челик; гусан метал; хардоx.

  110,00 MKD220,00 MKD
 • RHODIUS RS 2

  ПЛОЧА ЗА БРУСЕЊЕ МЕТАЛ
  Се користи за материјали: кален / високо-легиран челик; конструктивен челик; алатен челик; метал; хардоx. Особено соодветна за тврди материјали.

  95,00 MKD160,00 MKD
 • RHODIUS RS 24

  ПЛОЧА ЗА БРУСЕЊЕ АЛУМИНИУМ
  Се користи за материјали: обоени метали; бронза; месинг; метал за лагери; Ал/Мг-легури. Специјалниот материјал спречува заглавување на дискот во помеки материјали.

  120,00 MKD210,00 MKD
 • RHODIUS RS 66

  КАМЕН  ЗА  БРУСЕЊЕ  БЕТОН – КАМЕН

  Се користи за брусење на површии, доработка на остатоци од бетон и други остатоци. Брусење на камен, порамнување на нерамни површини  и  друго…

  90,00 MKD160,00 MKD
 • RHODIUS SIC

  ЛОНЧАСТ БРУС ЗА КАМЕН
  Се користи за материјали: бетонски производи / кошулица; цигла; вештачки камен; природен камен; мермер.