Мултифункционални машини

 • MULTIMASTER TOP – FEIN МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА

  7 229 42 61 00 0

  ФММ 350 Q – МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА

  Моќен универзален систем за реновирање и работа со ентериери.
  Систем за намалување на вибрациите и бучавата.
  Многу моќен мотор со 350 W за максимално ефикасна работа. QuickIn систем за брзо менување на алат.
  Пакувањето содржи: FMM 350Q; 1 држач за брусеви; по 3 брусеви од гранулација 60, 80, 120, 180; 1 перфориран држач за брусеви; по 3 перфорирани брусеви од гранулација 60, 80, 120, 180; 1 перфориран тајнир за брусеви Ø 115 мм; по 2 перфорирани брусеви од гранулација 60, 80, 180; 1 додаток за смукалка; 1 шпакла; 1 E-Cut Long-life пила (35 мм); 1 E-Cut Universal pila (44 мм ); 1 E-Cut Long-life пила (65 мм); 1 HSS полукружна пила; 1 HM полукружна пила; 1 HM триаголен брус.

  293,92
 • SUPERCUT AUTOMOTIVE – FSC 1.6 Q – FEIN МАШИНА ЗА ВАДЕЊЕ ШОФЕРШАЈБНИ

  7 236 42 50 010

  ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕТ ЗА АВТОСТАКЛА

  Максимален квалитет и стабилност благодарение на моторот и куќиштето конструирани за континуирана работа.
  Пакувањето содржи: FSC 1.6 Q; 3 Л-ножеви (форма 207); 2 Л-ножеви (форма 208); 1 Л-нож (форма 209); 2 У-ножеви (форма 157 + 111); 2 У-ножеви (форма 212); 1 прав нож (форма 143); 1 прав нож (форма 081); камен за острење и DVD со видео објаснувања.

  489,87