• Bi-Metal Кружна пила

    HSS-E COBALT 8%

    БИ-МЕТАЛ кружната пила е идеална повеќе наменска кружна пила за употреба при електро-инсталација, инсталација на водовод, греење и ладење. Брзо и прецизно дупчење во лимови, обоени метали, пластика, гипс-картон и дрво.

    400,00 MKD3.800,00 MKD