• FEIN ASCM 12 QC

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 116 10 61 00 0

  Најмоќната 12V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини.
  Со едно полнење на батеријата шрафи 400 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 12 V / 2.5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

  18.000,00 MKD
 • Профи-сет FEIN ASCM 12 QC Gewindebohren

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 116 10 62 00 0

  Најмоќната 12V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини.
  Со едно полнење на батеријата шрафи 400 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 12 V / 2.5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

  25.000,00 MKD
 • ASCM 18 QM Select, FEIN БАТЕРИСКА ШРАФИЛИЦА =B R U S H L E S S=

   

  Артикел: 71161164000

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  Најмоќната 18V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини. Завртки 10 x 400 мм без претходно бушење ги заштрафува.
  Со едно полнење на батеријата од 5 Ah шрафи 2.200 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 18 V / 5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

   

  *Цената е со вклучен ДДВ  18%

  16.500,00 MKD
 • FEIN ASCM 18 QM

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 116 11 61 00 0

  Најмоќната 18V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини. Завртки 10 x 400 мм без претходно бушење ги заштрафува.
  Со едно полнење на батеријата од 5 Ah шрафи 2.200 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 18 V / 5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

  32.000,00 MKD
 • Профи-сет FEIN ASCM 18 QM Gewindebohren

  АКУМУЛАТОРСКА БОРМАШИНА – ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 116 11 63 00 0

  Најмоќната 18V акумулаторска бормашина – шрафилица со мотор без четкици и 4 брзини. Завртки 10 x 400 мм без претходно бушење ги заштрафува.
  Со едно полнење на батеријата од 5 Ah шрафи 2.200 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

  Пакувањето содржи две 18 V / 5Ah Litium-Ion батерии и полнач.

  39.600,00 MKD
 • FEIN ASCD 12-150 W8 Select

  БАТЕРИСКА УДАРНА ШРАФИЛИЦА СО 3/8“

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 115 04 64 00 0

  Батериска ударна машина со Мотор без четкици – BRUSHLESS – со 6 степени на стегање за завртки до М 14.
  Со Мотор без четкици FEIN PowerDrive Мотор со 30% повисок степен на ефикасност и долг век на траење.
  10% поголем момент за одвртување на стегнати завртки
  3/8″ приклучок за ударни клучеви за одвртување и завртување.
  Метален ударен мењач.
  Шрафење на метрични завртки до М 14 (8.8)

  12.000,00 MKD
 • FEIN ASCD 12-150 W8C

  БАТЕРИСКА УДАРНА ШРАФИЛИЦА СО 3/8“

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 115 04 61 00 0

  Батериска ударна машина со Мотор без четкици – BRUSHLESS – со 6 степени на стегање за завртки до М 14.
  Со Мотор без четкици FEIN PowerDrive Мотор со 30% повисок степен на ефикасност и долг век на траење.
  10% поголем момент за одвртување на стегнати завртки
  3/8″ приклучок за ударни клучеви за одвртување и завртување.
  Метален ударен мењач.
  Шрафење на метрични завртки до М 14 (8.8)

  18.000,00 MKD
 • FEIN ASCD 18-300 W2

  БАТЕРИСКА УДАРНА ШРАФИЛИЦА СО 1/2“

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 115 06 61 00 0

  Батериска ударна машина со Мотор без четкици – BRUSHLESS – со 6 степени на стегање за завртки до М 18.
  Со Мотор без четкици FEIN PowerDrive Мотор со 30% повисок степен на ефикасност и долг век на траење.
  10% поголем момент за одвртување на стегнати завртки
  1/2″ приклучок за ударни клучеви за одвртување и завртување.
  Метален ударен мењач.
  Шрафење на метрични завртки до М 18 (8.8)

  32.000,00 MKD
 • FEIN ASCD 18-300 W2 Select

  БАТЕРИСКА УДАРНА ШРАФИЛИЦА СО 1/2“

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 115 06 64 00 0

  Батериска ударна машина со Мотор без четкици – BRUSHLESS – со 6 степени на стегање за завртки до М 18.
  Со Мотор без четкици FEIN PowerDrive Мотор со 30% повисок степен на ефикасност и долг век на траење.
  10% поголем момент за одвртување на стегнати завртки
  1/2″ приклучок за ударни клучеви за одвртување и завртување.
  Метален ударен мењач.
  Шрафење на метрични завртки до М 18 (8.8)

  16.800,00 MKD
 • FEIN SCT 5-40 X

  ШРАФИЛИЦА ЗА ГИПС-КАРТОН

  71131300230

  Специјализирана шрафилица за работа со гипс-картон. Вртежите се оптимизирани за брзо шрафење на гипс-картон на дрвена или метална рамка.
  Прилагодлив граничник за длабочина за работа без оштетување на материјалот.
  Екстремно лесна со дополнителен каиш за дланката за континуирана работа без заморување.

  16.000,00 MKD
 • FEIN ABH 18

  ЕКСТРЕМНО КОМПАКТНА И ЈАКА АКУМУЛАТОРСКА УДАРНА МАШИНА

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 140 01 64 00 0

  Екстремно компактна и со голема моќност Акумулаторска Ударна машина за кршење со јака ударна енергија од 2 J и бушење во Бетон до 20 мм.

  Комбинирана ударна машина со три функции: бушење, бушење со чекич и штемување.
  Мотор без четкици – – со 30% повисока ефикасност и поголем век на траење.

  80 дупки 10 х 75 мм со едно полнење на Батерија од 5 Ah.

  FEIN Safety Cell Technology. Ги штити батеријата и машината од преоптеретување, загревање и од длабоко празнење.

  20.000,00 MKD
 • FEIN ABOP 6 Select

  БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 6 ММ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ

  7 105 01 62 00 0

  Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 6 мм со високи обртаи.
  Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  16.800,00 MKD
 • FEIN ABOP 10 Select

  БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 10 мм

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ БОРМАШИНИ СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ ЕЦ – МОТОР

  7 105 02 62 00 0

  Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 10 мм со високи обртаи.
  Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  16.800,00 MKD
 • FEIN ABOP 13-2 Select

  БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 13 мм

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ БОРМАШИНИ СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ ЕЦ – МОТОР

  7 105 03 62 00 0

  Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 13 мм со високи обртаи.
  Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  20.200,00 MKD
 • FEIN BOP 6

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 6 мм

  7 205 52 61 00 0

  Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 6 мм во метал и ИНОX.
  Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
  Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
  Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

  18.000,00 MKD
 • FEIN BOP 10

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 10 мм

  7 205 53 61 00 0

  Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 10 мм во метал и ИНОX.
  Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
  Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
  Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

  19.500,00 MKD
 • FEIN BOP 13-2

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 13 мм

  7 205 55 61 00 0

  Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 13 мм во метал и ИНОX.
  Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
  Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
  Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

  24.000,00 MKD
 • FEIN BOS 16-2

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА СО ДВЕ БРЗИНИ ЗА БУШЕЊЕ ДО F 16 мм

  7 205 49 60 000

  Моќна Електрична Бормашина со две брзини за подесување за флексибилно користење во Металната Индустрија.

  Бормашина со 1 200 W со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Механички редуктор со две брзини за оптимално прилагодување на вртежи за различните потреби во работењето.
  Куплунг за вртежен момент за спречување на превртување при бушеwе.
  Редуктор со метално куќиште .
  ФЕИН со високи перформанси на моторот.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  33.000,00 MKD
 • FEIN DDSK 672

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА СО ЧЕТИРИ БРЗИНИ ЗА БУШЕЊЕ ДО F 32 мм

  7 202 06 00 229

  Машина со четири брзини со екстремно оптеретување при бушење и рајбување.

  Механички редуктор со четири брзини за идеални обртаи за оптималн висок момент.
  МК 3 прифат за повеќе наменско користење на алат со голема прецизност на вртењето за најдобар резулат на изведбата.
  Метален редуктор за највисоко оптеретување долг век на траење.
  Оптимална намена со Магнетно постоље за бушење во различни позиции.

  104.000,00 MKD
 • FEIN AKBU 35 PMQ

  Батериска-Универзална-Магнетна Бормашина AKBU 35 PMQ со Мотор без четкици.

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 170 01 61 000

  Мала и помах јака со една брзина Универзална-Батериска-Магнетна машина за бушеwе со круни Десни/Леви вртежи со МК2 прифат за алат, Перманент магнет и висок степен на функционалност за мобилини теренски работи.
  Екстремно стабилна изведба на машината со подвижен кабел за моторот со заштитно црево на кабелот за намената во Индустриата и Работилници.
  Мала и лесна машина за непрестано работење благодарејќи FEIN PowerDrive Motor со Tachoelektronik und FEIN HighPower Батерии со високострујни келии.
  Флексибилност кај сите Мобилни работи за бушење, со Спирална бургија, бушеwе со Круни, бушење навој и друго.
  FEIN HighPower Li-Ionen-Akku. Перманентно високо давање струја со 75% повисока Струја како Li-Ionen-Батерии за долготрајно работење.
  Конфортабилно Магнетна јачина.
  Сензор за подесување (навалување).
  Десно/ Левио вртење
  Електронско подесување на вртежи.
  Екстра голем помах
  МК2 – Прифат за алат
  Екстра тесен Перманент Магнет.
  Меморија за обртаи “Memory Function”.
  Состојбата на батериите директно се чита на батериата.
  FEIN SafetyCell Technology. Заштита на Батериите и Машината од преоптеретување и од прегревање како и длабоко празнење.

  100.000,00 MKD
 • FEIN KBE 35

  Магнетна Бормашина за бушење во Метал со Круна до 35 мм

  7 270 50 60 000

  Мала Магнетна бормашина со голем помах за бушење со Бургија Круна и Спирална бургија за Теренски работи.
  За голема моќнос за работа е благодарение на Квалитетна изработка на Машината.

  ФЕИН Мотор со високи преференци и висок вртежен момент екстра голем помах за Бургија Круна и Спирална Бургија.
  Интегриран канистер за ладење.
  Висока Магнетна јачина.
  Оптимална тежина.
  Странично менливо тркало за помах.
  Интегриран граничник.

  55.500,00 MKD
 • FEIN KBM 50 U

  Магнетна Бормашина за бушење во Метал со Круна до 50 мм

  7 270 40 61 000

  Универзалн Магнетна Бормашина со две брзини за професионално Функционалност за флексибилно работење во Работилница и на Терен.

  Компактна со висока Функционалност за универзално користење за монтажа и работилница.
  Дупла водилка на Моторот за употреба на големи алати.
  Десни и Леви вртежи.
  Електронско регулирање на обртаите.
  Стабилитет на обртаите со ФЕИН високи преформанси на моторот.
  Висока магнетна сила на дрење.
  Комфортабелна-на екранот видлива магнетна сила.
  Интегриран канистер за ладење.
  Странично менливо тркало за помах.
  Интегриран граничник.
  МК3-Приклучок.

  112.000,00 MKD
 • FEIN CCG 18-125 BL Select

  ФЕИН Акумулаторска Брусалица
  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 120 02 62 00 0

  Резистентна од прашина Батериска Аголна брусалица со ефективно Сечење, брусење и друго во Индустријата, Работилници и за теренска работа.
  – Гарантиран долг век на траење со новата генерација Мотор без четкици FEIN PowerDrive. Комплетно затворено куќиште на Моторот за заштита на моторот од агресивни, керамични и минерални прашини.
  – Идеални за секоја употреба. Оптимални обртаи, прилагодени за повеќе брусеви и материјали со бескрајно променливи, електронски избор на обртаи.
  – Јака моќност. 30 % повисок степен со споредливи Универзални Мотори со
  моќност од 1 100W.
  – Мотор без одржавање со иновативни перки за ладење за оптимална Дисипација на топлина вклучувајќи следење на температурата.
  – Максимален работен напредок со HighPower Li-Ionen батерии. Високо-тековни ќелии со постојано висока струја и 75% поголема струја од Li-Ionen батерии.
  – Висок работна мазност и работа со ниска вибрација се должи на автономните лежишта а со ниски вибрации, од Мотор оделен од куќиштето и четири дополнителни амортизери за вибрации.
  – Сеопфатена заштита на корисниците преку мек старт, заштита од рестарт, електронска заштита од преоптеретување и кочење.
  – Безбедно држење во сите работни ситуации поради не се лисга површината на рачката
  – Работа без замор благодарение на тенок држач, компактен дизајн и мала тежина со добар баланс.
  – Заштитена од прашина, одделена електроника на моторот во областа на пилепување.
  – Флексибилност со FEIN MultiVolt интерфејсот. Аголната брусалица да се користи со сите FEIN Li-Ionen (12 bis 18 Volt) батерии.
  – Нивото на полнење на батеријата може да се прочита директно на батеријата.
  – FEIN SafetyCell технологија. Ја заштитува батеријата и машината од преоптеретување, прегревање и длабоко празнење.
  – Куфер за алат од стабилен кунстштоф кој може да се става еден врз друг.

  18.800,00 MKD
 • FEIN CCG 18-125 BL

  ФЕИН Акумулаторска Брусалица
  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 120 02 61 00 0

  Резистентна од прашина Батериска Аголна брусалица со ефективно Сечење, брусење и друго во Индустријата, Работилници и за теренска работа.
  – Гарантиран долг век на траење со новата генерација Мотор без четкици FEIN PowerDrive. Комплетно затворено куќиште на Моторот за заштита на моторот од агресивни, керамични и минерални прашини.
  – Идеални за секоја употреба. Оптимални обртаи, прилагодени за повеќе брусеви и материјали со бескрајно променливи, електронски избор на обртаи.
  – Јака моќност. 30 % повисок степен со споредливи Универзални Мотори со
  моќност од 1 100W.
  – Мотор без одржавање со иновативни перки за ладење за оптимална Дисипација на топлина вклучувајќи следење на температурата.
  – Максимален работен напредок со HighPower Li-Ionen батерии. Високо-тековни ќелии со постојано висока струја и 75% поголема струја од Li-Ionen батерии.
  – Висок работна мазност и работа со ниска вибрација се должи на автономните лежишта а со ниски вибрации, од Мотор оделен од куќиштето и четири дополнителни амортизери за вибрации.
  – Сеопфатена заштита на корисниците преку мек старт, заштита од рестарт, електронска заштита од преоптеретување и кочење.
  – Безбедно држење во сите работни ситуации поради не се лисга површината на рачката
  – Работа без замор благодарение на тенок држач, компактен дизајн и мала тежина со добар баланс.
  – Заштитена од прашина, одделена електроника на моторот во областа на пилепување.
  – Флексибилност со FEIN MultiVolt интерфејсот. Аголната брусалица да се користи со сите FEIN Li-Ionen (12 bis 18 Volt) батерии.
  – Нивото на полнење на батеријата може да се прочита директно на батеријата.
  – FEIN SafetyCell технологија. Ја заштитува батеријата и машината од преоптеретување, прегревање и длабоко празнење.
  – Куфер за алат од стабилен кунстштоф кој може да се става еден врз друг.

  38.600,00 MKD
 • FEIN WSG 7-115

  ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 115

  7 221 98 60 000

  FEIN Мала аголна брусалица за лесно сечење и брусење.
  – Совршена ергономија благодарејќи на страничните прекидачи и ниската големина на зафатот.
  – Работа со низок замор поради мала тежина.
  – Метален редуктор со моќност 90° за вртење за максимална робустност и издржливост, како и многу добра достапеност во тесен простор.
  – Поголема безбедност преку интегрирана заштита од рестартирање.

  5.600,00 MKD
 • FEIN WSG 11-125

  МАЛА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 125 мм

  72217760000

  Ергономска мала аголна брусалка со моќност од 1.100W за брусење и сечење.
  Четкиците траат до 30% подолго и алатот симнува повеќе материјал во споредба со конкурентските брусалки.
  Најдобри перформанси на вибрации и најмала тежина во таа класа на производи.

  8.600,00 MKD
 • FEIN WSG 11-125 RT

  МАЛА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 125 мм

  72218760000

  Ергономска мала аголна брусалка со моќност од 1.100W со FEIN ErgoGrip за работа без заморување.
  Четкиците траат до 30% подолго и алатот симнува повеќе материјал во споредба со конкурентските брусалки.
  Најдобри перформанси на вибрации и најмала тежина во таа класа на производи.

  11.000,00 MKD
 • FEIN WSG 15-125 P

  ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

  7 221 78 60 000

  FEIN Практична Компактна 1 500 W Аголна брусалица со голема резервна моќност за брусење и сечење.
  – До 30% подолг работен век на четкиците и поголема моќност на изработка на материјал споредено со споредливи аголни брусалици.
  – POWERtronic за огромна моќност, резервна моќност и специјална брзина на постојаност под оптеретување.
  – Широка заштита при користењето на алатот преку електронски надзор на машината, рестарт заштита, мек старт, електронска заштита од преоптеретување.
  – Најлесна и најкратка Аголна брусалица во нејзината класа.
  – Целосно метално куќиште за максимална издржливост.
  – Најдобри резултати на вибрации во својата класа.

  12.000,00 MKD
 • FEIN WSG 17-125 P, 1 700 W

  ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

  7 222 07 60 000

  FEIN Практична Компактна 1 700 W Аголна брусалица со голема резервна моќност за брусење и сечење.
  – До 30% подолг работен век на четкиците и поголема моќност на изработка на материјал споредено со споредливи аголни брусалици.
  – POWERtronic за огромна моќност, резервна моќност и специјална брзина на постојаност под оптеретување.
  – Широка заштита при користењето на алатот преку електронски надзор на машината, рестарт заштита, мек старт, електронска заштита од преоптеретување.
  – Најлесна и најкратка Аголна брусалица во нејзината класа.
  – Целосно метално куќиште за максимална издржливост.
  – Најдобри резултати на вибрации во својата класа.

  13.200,00 MKD
 • FEIN WSG 17-70 INOX

  ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

  7 222 13 60 000

  FEIN Практична Компактна 1 700 W со менливи обртаи за обработка на INOX.
  – До 30% подолг работен век на четкиците и поголема моќност на изработка на материјал споредено со споредливи аголни брусалици.
  -Со вариабилни обртаи овозможува користење на разни алати од сатинирање до брусење на INOX.
  – POWERtronic за огромна моќност, резервна моќност и специјална брзина на постојаност под оптеретување.
  – Широка заштита при користењето на алатот преку електронски надзор на машината, рестарт заштита, мек старт, електронска заштита од преоптеретување.
  – Најлесна и најкратка Аголна брусалица во нејзината класа.
  – Целосно метално куќиште за максимална издржливост.
  – Најдобри резултати на вибрации во својата класа.

  18.000,00 MKD
 • FEIN WSG 20-230

  ГОЛЕМА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 230 мм

  72210800232

  Моќна брусалка за брусење и сечење.
  ФЕИН моторот со висока моќност овозможува работен опсег и до 150% оптоварување.
  Плоснатата глава овозможува алатот да се вметнува во потесни работни парчиња.
  Задната рачка може да се ротира во четири работни позиции.

  18.600,00 MKD
 • FEIN WSG 25-230

  ПРОФЕСИОНАЛНА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 230 мм, 2500 W

  7 221 27 00 23 0

  Најмо}ната FEIN аголна брусалица за екстремно сечење и брусење на сите работни места.
  – Со 2.500 W FEIN мотор со високи перформанси, најмоќната FEIN аголна брусалица за највисокиот степен на брусење и сечење во целиот работен опсек до 150% оптеретување.
  – Рамен редуктор овозможува пристап во не пристапни места за работа.
  – Меко стартување за сигурно ракување од почеток.
  – Задната рачка може да се врти во 4 позиции.
  – Лагерите се заштитени од прашина.
  – Гелиени електронски компоненти.
  – Само исклучиви четкици.
  – Заштита на рестарт.

  24.000,00 MKD
 • FEIN GSZ 8-280 PE

  ЧЕЛНА БРУСАЛКА

  72231760000

  Ергономска челна брусалка со компактен дизајн за работа на тесни места.
  Погодна за полу-статична употреба. Потенциометар за подесување на вртежите за употреба со различен алат.
  Моторот и електрониката се заштитени од метална прашина.
  Во пакување со чаура Ø 6 мм.

  16.000,00 MKD
 • FEIN KS 10-38 E SET

  БРУСАЛКА ЗА ВАРОВИ

  72216760000

  Брусалка за варови за тешко достапни места во метални конструкции.
  Флексибилна употреба благодарение на главата која може да се ротира без употреба на алат.
  Кочница на оската за брзо менување на алат.
  Пакување во ФЕИН пластичен кофер.

  48.000,00 MKD
 • FEIN WPO 14-25 E

  БРУСАЛКА / ПОЛИРКА
  72214900230

  Екстремно моќна брусалка / полирка за ладна обработка на ИНОX површини.
  Подесување на соодветни вртежи за брусење, сатинирање, четкање и полирање со висок сјај на ИНОX.
  Соодветна за голем број на алати и додатоци.
  Пакувањето содржи и антивибрациска рачка.

  27.000,00 MKD
 • FEIN MULTIMASTER TOP

  ФММ 350 Q – МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА

  72294261000

  Моќен универзален систем за реновирање и работа со ентериери.
  Систем за намалување на вибрациите и бучавата.
  Многу моќен мотор со 350 W за максимално ефикасна работа. QuickIn систем за брзо менување на алат.
  Пакувањето содржи: FMM 350Q; 1 држач за брусеви; по 3 брусеви од гранулација 60, 80, 120, 180; 1 перфориран држач за брусеви; по 3 перфорирани брусеви од гранулација 60, 80, 120, 180; 1 перфориран тајнир за брусеви Ø 115 мм; по 2 перфорирани брусеви од гранулација 60, 80, 180; 1 додаток за смукалка; 1 шпакла; 1 E-Cut Long-life пила (35 мм); 1 E-Cut Universal pila (44 мм ); 1 E-Cut Long-life пила (65 мм); 1 HSS полукружна пила; 1 HM полукружна пила; 1 HM триаголен брус.

  18.000,00 MKD
 • FEIN SUPERCUT AUTOMOTIVE – FSC 1.6 Q

  ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕТ ЗА АВТОСТАКЛА

  72364250010

  Максимален квалитет и стабилност благодарение на моторот и куќиштето конструирани за континуирана работа.
  Пакувањето содржи: FSC 1.6 Q; 3 Л-ножеви (форма 207); 2 Л-ножеви (форма 208); 1 Л-нож (форма 209); 2 У-ножеви (форма 157 + 111); 2 У-ножеви (форма 212); 1 прав нож (форма 143); 1 прав нож (форма 081); камен за острење и DVD со видео објаснувања.

  30.000,00 MKD
 • FEIN GRIT GX 75 2H

  РАЧНА МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ

  79013200403

  Моќна машина за брусење и полирање на ИНОX, идеална за мали производствени серии.
  Може да се прошири намената со дополнителни модули.
  Оптимални вртежи за обработка на метал и ИНОX.
  Пакувањето содржи една брусна трака 75 x 2.000 мм (К 36 Р).

  75.000,00 MKD
 • FEIN GRIT GXR

  МАШИНА ЗА ЖЛЕБУВАЊЕ НА ЦЕВКИ

  99001001001

  Наменета за жлебување на профили и цевки со дијаметар од 16 – 75 мм.
  Прецизна и лесна работа.
  Може да се користи со GROT GX 75 (2Х) и GI 75 (2Х).
  Вграден граничник за длабочина. Подесување на агол до 90 степени.
  Пакувањето содржи еден ролер Ø 42.4 мм, еден ролер Ø 48,3 мм и една брусна трака 75 x 2.250 (К 36 Р).

  71.000,00 MKD
 • ASCM 12 Q Select, FEIN БАТЕРИСКА ШРАФИЛИЦА =B R U S H L E S S=

   

  Артикел: 71161064000

  БАТЕРИСКА ШРАФИЛИЦА СО 4 БРЗИНИ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  Најмоќната 12 V батериска шрафилица -бормашина со мотор без четкици и 4 брзини.
  Со едно полнење на батеријата шрафи 400 завртки (5 x 40 мм),.
  Оптимален момент за саморезни завртки. Може да се користи за нарезување во 1-ва брзина.
  FEIN Safety Cell заштита од оптоварување.

   

  *Цената е со вклучен ДДВ  18%

  11.160,00 MKD
 • FEIN Akku Pack

  FEIN Батерија со 12 V

  9 26 04 168 020

  Пасува на сите FEIN Машини со 12 V

  1 Li-Ionen Батерија

  Моќност 12 V
  2,5 Ah

  2.400,00 MKD
 • FEIN Akku Pack

  FEIN Батерија со 18 V

  9 26 04 173 020

  Пасува на сите FEIN Машини со 18 V Моќност

  1 Li-Ionen Батерија

  Моќност 18 V
  5 Ah

   

  7.500,00 MKD
 • FEIN Akku-Starter-Set

  FEIN Акомулаторски Start-Set 12 V

  9 26 04 250 010

  Пасува на сите FEIN Машини со 12 V

  Моќност 12 V
  2,5 Ah

   

  7.400,00 MKD
 • FEIN Akku-Starter-Set

  FEIN Акомулаторски Start-Set 18 V

  9 26 04 300 030

  Пасува на сите FEIN Машини со 18 V Моќност

  2 Li-Ionen и Полнач ALG 5

  Моќност 18 V
  5 Ah

   

  17.500,00 MKD
 • FEIN Schnellladegerät ALG 50

  Брз полнач за FEIN Батерии ALG 50

  9 26 04 129 010

  За сите FEIN Li-Ion Батерии. Полнење околу 35 min.

  3.000,00 MKD
 • Држач за Битови 1/4 шестоаголен

  6 05 10 222 010

  1/4 шестоаголен држач за битови со практично со една рака за користење и неодимиуски магнет. Употребата на држачот за битови го прави шрауберот полесен и пократок. Компартибилен со сите FEIN Батериски шрафилици со Quick IN / Quick IN MAX приклучок.

  2.200,00 MKD
 • Adapter – Stecknussadapter 1/2″

  6 42 03 002 010

  Адаптер за приклучок за навртки со 1/2″ квадратен приклучок. Компактибилен со сите FEIN Батериски шрафилици со Quick IN / Quick IN MAX приклучок.

   

  2.200,00 MKD