Моќност 2.000 W
Вртежи 360 / 680 / 1270 1/min
Дупчење со вода Ø 32 – 202 mm
Дупчење без вода Ø 52 – 300 mm
Приклучок за алат G 1/2”
Тежина 6,4 kg

 

DIA 303 W, DUSS Машина за бушење со диамантски круни

МАШИНА ЗА ВОДЕНО И СУВО ДУПЧЕЊЕ СО ДИЈАМАНТСКИ КРУНИ
DIA 303 W
Машина наменета за рачно дупчење со дијамантски круни.
Се користи за армиран бетон, бетон, гранит, одводни цевки и друго. Може да се користи со или без постоље.
Пакувањето содржи дополнителна рачка и шпиц за центрирање.

*=Цената е со вклучен ДДВ

1.894,16