• DIA 303 W, DUSS Машина за бушење со диамантски круни

  МАШИНА ЗА ВОДЕНО И СУВО ДУПЧЕЊЕ СО ДИЈАМАНТСКИ КРУНИ
  DIA 303 W
  Машина наменета за рачно дупчење со дијамантски круни.
  Се користи за армиран бетон, бетон, гранит, одводни цевки и друго. Може да се користи со или без постоље.
  Пакувањето содржи дополнителна рачка и шпиц за центрирање.

  *=Цената е со вклучен ДДВ

  116.000,00 MKD
 • DUSS DIA 400 W Set

  Машина за водено дупчење со дијамантски круни
  DIA 400 W

  Наменета за правење отвори за цевки и кабли во армиран бетон.
  Мотор со воздушно ладење со јачина од 3.200 W и три брзини.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и мек старт.
  Робусен дизајн за исклучително долг работен век.
  Во сет со постоље.

  225.000,00 MKD
 • WDB 10 DUSS, Пумпа за водено водено ладење на Диамантски круни

  Пумпа за вода
  WDB 10
  За употреба на места каде што нема пристап до вода.
  Капацитет 10 литри, со црево од 2,5 метри и вентил за прекин на доток.

  Капацитет 10 l
  Притисок 6 bar
  Црево 2,5 m

   

  *=Цената е со вклучен ДДВ

  14.000,00 MKD