• ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА – WILPU D1 – D2

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА КЕРАМИКА И СТАКЛО

  Фина HM гранулација. Наменет за стакло, керамика, ГФК (5,0 – 15 мм).

 • WILPU HC 12

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И ПЛАСТИКА

  0211000005

  Конусно брусени, дијагонално острени заби. Чисто сечење на сите типови дрво и пластика (3,0 – 30 мм).

  450,00 MKD
 • WILPU HC 12 K

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И ИВЕРИЦА

  0211300005

  Конусно брусени, дијагонално острени заби, шпиц назабеност. Чисто сечење на кривини во меко дрво, иверица, обложена иверица (1,5 – 15 мм).

  450,00 MKD
 • WILPU HC 123

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И МЕДИЈАПАН

  0210500005

  Конусно брусени, наизменични, дијагонално острени заби. Чисто и брзо сечење на сите типови дрво и пластика (3,0 – 60 мм).

  560,00 MKD
 • WILPU HC 14

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И ПЛАСТИКА

  0217000005

  Конусно брусени, дијагонално острени заби. Чисто и брзо сечење на сите типови дрво и пластика (10 – 45 мм).

  450,00 MKD
 • WILPU HC 19 R BI

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ

  0210400005

  Конусно брусени, дијагонално острени заби. Специјално наменет за чисто и прецизно сечење на ламинат и паркет (2,5 – 20 мм).

  560,00 MKD
 • WILPU MG 51 BI

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА СЕНДВИЧ МАТЕРИЈАЛИ

  0257500005

  Брусени заби. Екстра долг, флексибилен, специјален лист за фасадни материјали и работа со сендвич материјал со дебелина 120 мм и лим од 2 мм. Долг работен век.

  1.000,00 MKD
 • WILPU ST 006/7 BI

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА МЕТАЛ, ДРВО И ПЛАСТИКА

  Патентирана М-назабеност за максимални перформанси. Многу брзо и прецизно сечење. Побрзо симнување материјал поради сечењето во двете насоки. Соодветна за сите материјали – особено за метал со дебелина до 1,5 мм / 1,8 мм.

  650,00 MKD850,00 MKD
 • Пила за за сечење иноx цевки со ГФ машина

  HSS циркуларна пила за ГФ машина за сечење цевки. Наменета за сечење на цевки од нергосувацки челик (INOX).

  1.600,00 MKD1.800,00 MKD
 • Пила за сечење цефки – Cermet

  Пила Cermet за сечење цефки INOX, кислеински метал, бакар, алуминиум Kunststoff на ГФ орбитална масина

  3.200,00 MKD
 • Пила Cermet за сечење цефки INOX

  Пила Cermet за сечење цефки INOX, кислеински метал, бакар, алуминиум Kunststoff на ГФ орбитална масина

  4.600,00 MKD
 • Пила за сечење INOX HSS-E Co 5

   

  HSS-E COBALT  Циркуларна пила со кобалт за спори машини со емулзија. Наменета за сечење на нергосувачки челик (INOX).

  5.400,00 MKD13.600,00 MKD
 • Пила за сечење метал HSS

   

  Циркуларна пила HSS за сечење Метал со спори машини со емулзија. Наменета за сечење на метал со јачина до 500 Н/мм2.

  4.000,00 MKD19.000,00 MKD
 • Пила за сечење метални профили, “Dry-Cutter” – 47

  Циркуларна пила со видија заби. Наменета за Сечење тенки метал профили, алуминиум, бакар, месинг, тврда пластика. За сечење без емулзија.

  2.800,00 MKD8.800,00 MKD
 • ПИЛА ЗА АЛУМИНИУМ ПЛЕКСИГЛАС HM 79-NEneg.

  Циркуларна пила со видија заби. Наменета за тенкоѕидни пластични и алуминиумски профили, особено за елоx-алуминиум профили.

  4.600,00 MKD9.600,00 MKD
 • Пила за дрво HM 46-S-LWZ

  Циркуларна пила со видија заби и чистачи. Наменета за сечење дрво, даски, талпи со остатоци од бетон и шајки, како и гасбетон.

  3.000,00 MKD6.200,00 MKD
 • Пила за сечење талпи со шајки HM 31-TZ

  Циркуларна пила со видија заби. Наменета за работи во градежништво: сечење на талпи со шајки, гасбетон, гипс-картон и друго.

  3.000,00 MKD5.200,00 MKD
 • Пила за дрво – 762 mm

   

  Челичен лист со појачани заби, за подобр век на траење и перформанси.

  120,00 MKD450,00 MKD