• FEIN WSG 17-70 INOX

  ЕЛЕКТРИЧНА АГОЛНА БРУСАЛИЦА Ф 125

  7 222 13 60 000

  FEIN Практична Компактна 1 700 W со менливи обртаи за обработка на INOX.
  – До 30% подолг работен век на четкиците и поголема моќност на изработка на материјал споредено со споредливи аголни брусалици.
  -Со вариабилни обртаи овозможува користење на разни алати од сатинирање до брусење на INOX.
  – POWERtronic за огромна моќност, резервна моќност и специјална брзина на постојаност под оптеретување.
  – Широка заштита при користењето на алатот преку електронски надзор на машината, рестарт заштита, мек старт, електронска заштита од преоптеретување.
  – Најлесна и најкратка Аголна брусалица во нејзината класа.
  – Целосно метално куќиште за максимална издржливост.
  – Најдобри резултати на вибрации во својата класа.

  18.000,00 MKD
 • FEIN KS 10-38 E SET

  БРУСАЛКА ЗА ВАРОВИ

  72216760000

  Брусалка за варови за тешко достапни места во метални конструкции.
  Флексибилна употреба благодарение на главата која може да се ротира без употреба на алат.
  Кочница на оската за брзо менување на алат.
  Пакување во ФЕИН пластичен кофер.

  48.000,00 MKD
 • FEIN WPO 14-25 E

  БРУСАЛКА / ПОЛИРКА
  72214900230

  Екстремно моќна брусалка / полирка за ладна обработка на ИНОX површини.
  Подесување на соодветни вртежи за брусење, сатинирање, четкање и полирање со висок сјај на ИНОX.
  Соодветна за голем број на алати и додатоци.
  Пакувањето содржи и антивибрациска рачка.

  27.000,00 MKD