• SUPERCUT AUTOMOTIVE – FSC 1.6 Q – FEIN МАШИНА ЗА ВАДЕЊЕ ШОФЕРШАЈБНИ

    7 236 42 50 010

    ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕТ ЗА АВТОСТАКЛА

    Максимален квалитет и стабилност благодарение на моторот и куќиштето конструирани за континуирана работа.
    Пакувањето содржи: FSC 1.6 Q; 3 Л-ножеви (форма 207); 2 Л-ножеви (форма 208); 1 Л-нож (форма 209); 2 У-ножеви (форма 157 + 111); 2 У-ножеви (форма 212); 1 прав нож (форма 143); 1 прав нож (форма 081); камен за острење и DVD со видео објаснувања.

    489,87