• Држач за урезник DIN 1814

    Држач за урезник  DIN 1814

    Изработен од цинк со појачани држачи за алат. Наменет за алати со квадратен прифат. Едната рачка може да се одврти за работа на потешко пристапни места.

    350,00 MKD1.100,00 MKD