• Бургија за стакло, Карбидна

  Специјална бургија за стакло, порцелан, плочки, ќерамика и друго. Препорачано е да се користи со ниски вртежи и со ладење со вода или петролеум

  220,00 MKD500,00 MKD
 • Бургија за стакло Т4, Карбидна

  СО 4 КАРБИДНИ НОЖЕВИ
  Специјален врв со 4 карбидни ножеви за брзи, чисти и идеални отвори. Специјална бургија за стакло, плочки, порцелан, керамика, пластика и дрво. Се користи со ниски вртежи и со ладење со вода или петролеум

  420,00 MKD650,00 MKD