ЦНЦ - Фрези

 • Двоперна фреза за плеxиглас, алкобонд

  АЛУМИНИУМ И ДРВО СО ДЕСНА СПИРАЛА
  Фреза за сечење на тврда пластика, пена, (тврд) алуминиум, дрвени производи и друго. Многу остро право сечило; се карактеризира со контролирано сечење и лесно навлегување во материјали со средна тврдина и крутост.

  700,00 MKD1.400,00 MKD
 • 259… CNC FRÄSER Двоперна долга фреза за плеxиглас, алкобонд…

  АЛУМИНИУМ И ДРВО СО ДЕСНА СПИРАЛА
  Фреза за сечење на тврда пластика, пена, (тврд) алуминиум, дрвени производи и друго. Многу остро право сечило; се карактеризира со контролирано сечење и лесно навлегување во материјали со средна тврдина и крутост.

  Extra langer Universalfräser.
  Zweischneider VHM.

  Manchmal kommt es eben DOCH auf die Länge an!

  Mit diesem Fräser haben wir all jenen Anwendungen Rechnung getragen, die extra lange Fräser benötigen. Zudem ist diese Serie symmetrisch, d.h. es gibt keine Probleme mit exzentrischen Fliehkräften, wie sie mitunter beim Einschneider auftreten können.

  Fräser zum Fräsen von Kunststoffen, Schäumen, kurzspanendem (härterem) Aluminium, Holzwerkstoffen usw. Gerader Stiranschliff, dadurch optimale Oberfläche am Boden der Fräsnut.

  Eine Beschichtung ist bei diesem Fräser in der Regel unwirtschaftlich.

  2.000,00 MKD3.400,00 MKD
 • Двоперна фреза за плеxиглас, алкобонд, форекс

  ДВОПЕРНА ФРЕЗА ЗА ПЛЕXИГЛАС, АЛУМИНИУМ, АЛКОБОНД И ДРВО СО ДЕСНА СПИРАЛА СО ПОЛИРАНА ПОЗАДИНА.

  Фреза за сечење на тврда пластика, пена, (тврд) алуминиум, дрвени производи и друго. Многу остро право сечило; се карактеризира со контролирано сечење и лесно навлегување во материјали со средна тврдина и крутост.

  3.000,00 MKD6.200,00 MKD
 • Двоперна фреза за тврд алуминиум, метал

  Двоперна Фреза за тврд Алуминиум, тврд Месинг, Метал, ИНОX, со релативно право сециво за рамна поврсина

  1.600,00 MKD3.000,00 MKD
 • Eдноперна ЦНЦ фреза за плексиглас, алкобонд

  Едноперна ЦНЦ Фреза – DownCut – со лева полирана спирала за обработка на Плексиглас, Алкобонд…

  1.800,00 MKD2.400,00 MKD
 • Едноперна фреза за плеxиглас, алкобонд

  АЛУМИНИУМ И ДРВО СО ПОЛИРАНА ПОВРШИНА

  Кога се работи со фрезата 113 нема потреба од нејзино подигање при работа со тенки плочи и нема двоење на површинскиот слој кај дрвени производи. Одлични резултати при сечење на пластика, особено акрилглас, пена, (мек) алуминиум, дрво.

  1.800,00 MKD5.400,00 MKD
 • Едноперна фреза за алуминиум

  СО ДЕСНА СПИРАЛА
  Перфектна фреза за Алуминиум. Одлични резултати при сечење на пластика и дрвени производи, особено иверица. Многу остро експонирано сечило со брусена површина. Големиот канал овозможува добро отстранување на отпадот, поради што е намалена можноста од заглавување. Кога се работи со алуминиум препорачано е ладење со емулзија.

  1.600,00 MKD2.800,00 MKD
 • Радиусна двоперна фреза

  СО ДЕСНА СПИРАЛА
  Радиусната фреза 261 оригинално е развиена за 3Д глодање на циркон оксид во стоматологијата. Сега се користи и за глодање во метал, челик, месинг, тврд алуминиум, пластика и тврдо дрво.

  900,00 MKD2.400,00 MKD
 • Троперна Фреза за обработка на Дрво и Дрвени производи

  Троперна Фреза за обработка на Дрво и Дрвени производи, со релативно право сециво за рамна поврсина

 • Фреза за гравирање

  Отсечен од едната страна, В-врв, острен со врв со ширина “б”, должина на засекот = 6 мм (2 x Ø), рамниот дел е полиран. Стандардни агли на врвот α = 15°, 20°, 30°, 36°,40°, 45°, 60°, 90°

  700,00 MKD1.200,00 MKD
 • Фреза за пластика F041

  Фреза со назабена спирала за обработка на Пластични материјали, појачани материјали со стаклена волна и смола.
  Исто така може да се користи за обработка на Дрво.

 • Фреза за пластика F048

  Фреза со назабена спирала за обработка на Пластични материјали, појачани материјали со стаклена волна и смола.
  Исто така може да се користи за обработка на Дрво.

 • ХМ – бургија за бушење електронски плочи

  Робусна бургија за електронски плочи, за дупчење во различни материјали особено во основниот материјал на електронските плочи. Мозе да дупчи голем број на материјали, како алуминиум, бакар, месинг. Особено се соодветни за плотер, затоа што се користат за развој на електронски плочи.

 • Фреза за кантување на алуцобонд

  Фреза за кантување на фасадни материјали како алкобонд и дибонд: материјалот се глода така што на крај останува само едната страна од надворешниот слој. Тогаш плочата може лесно да се превитка кај обработениот дел.

  8.600,00 MKD
 • Чаура DIN 6499-B

  ER чаурата е флексиблна и има можност за стегање од околу 1мм (з.б 6-5мм).

  1.800,00 MKD2.200,00 MKD