Технички спецификации:
Моќност 2.000 W
Вртежи без оптоварување 6.600 1/min
Брусен диск Ø 230 mm
Држач за брусеви Ø 230 mm
Држач за алат M 14
Кабел 4 m
Тежина според EPTA 5,6 kg

WSG 20-230 – FEIN АГОЛНА БРУСАЛИЦА

7 221 08 00 23 2

ГОЛЕМА АГОЛНА БРУСАЛКА Ø 230 мм

Моќна брусалка за брусење и сечење.
ФЕИН моторот со висока моќност овозможува работен опсег и до 150% оптоварување.
Плоснатата глава овозможува алатот да се вметнува во потесни работни парчиња.
Задната рачка може да се ротира во четири работни позиции.

303,72