• УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS plus – DUSS P 16 SDS

  Артикал: P 16 SDS

  Ударна бормашина за дупчење во бетон со дијаметар до 24 мм. Може да се користи и без удар за дупчење во метал, дрво и плочки.
  Бормашината се одликува со исклучително силно магнезиумско кукиште, брза промена на алат и ергономска форма.
  Пакувањето содржи дополнителна рачка и граничник за длабочина.

  26.000,00 MKD
 • КОМБИНИРАНА УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS max – DUSS PX 48 A

  Артикал: PX 48 A

  Комбинирана ударна машина за дупчење и кршење бетон.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и намена и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содрзи дополнителна рачка.

  85.000,00 MKD
 • КОМБИНИРАНА УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS max – DUSS PX 76

  Артикал: PX 76

  Комбинирана ударна машина за дупчење и кршење бетон.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и намена и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содрзи дополнителна рачка.

  100.000,00 MKD
 • КОМБИНИРАНА УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS max – DUSS PX 78

  Артикал: PX 78

  Комбинирана ударна машина за дупчење и кршење бетон.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и намена и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содрзи дополнителна рачка.

  106.000,00 MKD