• RHODIUS LSZ F1

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); кален / високо-легиран челик; хардоx; алатен челик; метал; алуминиум.

 • RHODIUS LSZ F2

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); кален / високо-легиран челик; хардоx; алатен челик; метал; алуминиум.

 • Ламеласт брус за обработка на INOX, метал

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); кален / високо-легиран челик; хардоx; алатен челик; метал; алуминиум. Побрзо и поаргесивно брусење со симнување многу материјал благодарение на екстра долгите ламели со голема површина.

 • RHODIUS VLS

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); кален / високо-легиран челик; метал; кален лим; обоени метали; лакиран лим.

 • RHODIUS LSZ F VISION

  ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

  Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); хардоx; кален лим; конструктивен челик; алатен челик; обоени метали; дрво, лак; пластика; ГФК. Благодарение на процепите LSZ F VISION станува транспарентен при работа.

 • 800,00 MKD900,00 MKD
 • SVS брус за чистење на површини

  БРУС  ЗА  ЧИСТЕЊЕ  НА  ПОВРШИНО
  Се користи за материјали:
  Кален челик, лим, конструктивен челик, алатен челик, обоени материјали, GFK, дрво. Брусевите за чистење се направени од тврд компресиран најлон. Најлонската структура се прилагодува на површината и овозожува темелно чистење. Не го ошетува материјалот.