Технички спецификации:

Моќност 500 W
Вртежи со оптоварување 0 – 2 700 1/min
Вртежи без оптоварување 0 – 4 000 1/min
Момент 9 Nm
Бушење во Метал – INOX 6 mm
Бушење во дрво до 20  mm
Футер за бургија 0,5 – 10 mm
Тежина 1,70 kg
Кабел 5 m

FEIN BOP 6

ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 6 мм

7 205 52 61 00 0

Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 6 мм во метал и ИНОX.
Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

18.000,00 MKD