• FEIN GRIT GX 75 2H

  РАЧНА МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ

  79013200403

  Моќна машина за брусење и полирање на ИНОX, идеална за мали производствени серии.
  Може да се прошири намената со дополнителни модули.
  Оптимални вртежи за обработка на метал и ИНОX.
  Пакувањето содржи една брусна трака 75 x 2.000 мм (К 36 Р).

  75.000,00 MKD