• HC 19 R bi – WILPU

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ

  0210400005

  Конусно брусени, дијагонално острени заби. Специјално наменет за чисто и прецизно сечење на ламинат и паркет (2,5 – 20 мм).

  560,00 MKD
 • HC 123 – WILPU

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И МЕДИЈАПАН

  0210500005

  Конусно брусени, наизменични, дијагонално острени заби. Чисто и брзо сечење на сите типови дрво и пластика (3,0 – 60 мм).

  560,00 MKD
 • HC 12 – WILPU

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И ПЛАСТИКА

  0211000005

  Конусно брусени, дијагонално острени заби. Чисто сечење на сите типови дрво и пластика (3,0 – 30 мм).

   

  *=Цената е со вклучен ДДВ

   

  560,00 MKD
 • HC 12 K – WILPU

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И ИВЕРИЦА

  0211300005

  Конусно брусени, дијагонално острени заби, шпиц назабеност. Чисто сечење на кривини во меко дрво, иверица, обложена иверица (1,5 – 15 мм).

  450,00 MKD
 • HC 14 – WILPU

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И ПЛАСТИКА

  0217000005

  Конусно брусени, дијагонално острени заби. Чисто и брзо сечење на сите типови дрво и пластика (10 – 45 мм).

  560,00 MKD
 • MG 51 bi – WILPU

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА СЕНДВИЧ МАТЕРИЈАЛИ

  0257500005

  Брусени заби. Екстра долг, флексибилен, специјален лист за фасадни материјали и работа со сендвич материјал со дебелина 120 мм и лим од 2 мм. Долг работен век.

  1.200,00 MKD
 • ST 006/7 bi – WILPU

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА МЕТАЛ, ДРВО И ПЛАСТИКА

  Патентирана М-назабеност за максимални перформанси. Многу брзо и прецизно сечење. Побрзо симнување материјал поради сечењето во двете насоки. Соодветна за сите материјали – особено за метал со дебелина до 1,5 мм / 1,8 мм.

  800,00 MKD1.000,00 MKD
 • D1 – D2 ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА – WILPU

  ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА КЕРАМИКА И СТАКЛО

  Фина HM гранулација. Наменет за стакло, керамика, ГФК (5,0 – 15 мм).

  1.000,00 MKD