RHODIUS LSZ F2

ЛАМЕЛАСТ БРУС ЗА INOX, МЕТАЛ

Се користи за материјали: нерѓосувачки челик (INOX); кален / високо-легиран челик; хардоx; алатен челик; метал; алуминиум.

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
202652Ламеласт брус LSZ F2, K 40115 x 22,2310 / 1 1,80
spinner
202667Ламеласт брус LSZ F2, K 60115 x 22,2310 / 1 1,80
spinner
202680Ламеласт брус LSZ F2, K 80115 x 22,2310 / 1 1,80
spinner