• AKBU 35 PMQ Selct – FEIN БАТЕРИСКА МАГНЕТНА БОРМАШИНА

  7 170 01 62 00

  Батериска-Универзална-Магнетна Бормашина AKBU 35 PMQ со Мотор без четкици.

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  Мала и помах јака со една брзина Универзална-Батериска-Магнетна машина за бушеwе со круни Десни/Леви вртежи со МК2 прифат за алат, Перманент магнет и висок степен на функционалност за мобилини теренски работи.
  Екстремно стабилна изведба на машината со подвижен кабел за моторот со заштитно црево на кабелот за намената во Индустриата и Работилници.
  Мала и лесна машина за непрестано работење благодарејќи FEIN PowerDrive Motor со Tachoelektronik und FEIN HighPower Батерии со високострујни келии.
  Флексибилност кај сите Мобилни работи за бушење, со Спирална бургија, бушеwе со Круни, бушење навој и друго.
  FEIN HighPower Li-Ionen-Akku. Перманентно високо давање струја со 75% повисока Струја како Li-Ionen-Батерии за долготрајно работење.
  Конфортабилно Магнетна јачина.
  Сензор за подесување (навалување).
  Десно/ Левио вртење
  Електронско подесување на вртежи.
  Екстра голем помах
  МК2 – Прифат за алат
  Екстра тесен Перманент Магнет.
  Меморија за обртаи “Memory Function”.
  Состојбата на батериите директно се чита на батериата.
  FEIN SafetyCell Technology. Заштита на Батериите и Машината од преоптеретување и од прегревање како и длабоко празнење.

  AKBU 35 PMQ Select

  Akku-Universal-Magnet-Kernbohrmaschine bis 35 mm

  Kleine und hubstarke 1-Gang-Akku-Universal-Magnet-Kernbohrmaschine mit Rechts-/Linkslauf, MK2-Werkzeugaufnahme, Permanent-Magnet und höchster Funktionalität für mobiles Arbeiten auf der Baustelle.

  95.000,00 MKD
 • KBM 35 MQ – FEIN МАГНЕТНА БОРМАШИНА

  7 270 55 61 00 0

  Магнетна Бормашина за бушење во Метал со Круна до 35 mm

  Универзалн Магнетна Бормашина со две брзини за професионално Функционалност за флексибилно работење во Работилница и на Терен.

  Компактна со висока Функционалност за универзално користење за монтажа и работилница.
  Дупла водилка на Моторот за употреба на големи алати.
  Десни и Леви вртежи.
  Електронско регулирање на обртаите.
  Стабилитет на обртаите со ФЕИН високи преформанси на моторот.
  Висока магнетна сила на дрење.
  Комфортабелна-на екранот видлива магнетна сила.
  Интегриран канистер за ладење.
  Странично менливо тркало за помах.
  Интегриран граничник.
  МК2-Приклучок.

  KBU 35 MQ

  Universal-Magnet-Kernbohrmaschine bis 35 mm

  Kleine und hubstarke 1-Gang Universal-Magnet-Kernbohrmaschine mit Rechts-/ Linkslauf, MK2-Werkzeugaufnahme und höchster Funktionalität für flexibles Arbeiten auf der Baustelle.

   

  85.000,00 MKD
 • KBM 50 U – FEIN МАГНЕТНА БОРМАШИНА

  7 270 40 61 000

  Магнетна Бормашина за бушење во Метал со Круна до 50 мм

  Универзалн Магнетна Бормашина со две брзини за професионално Функционалност за флексибилно работење во Работилница и на Терен.

  Компактна со висока Функционалност за универзално користење за монтажа и работилница.
  Дупла водилка на Моторот за употреба на големи алати.
  Десни и Леви вртежи.
  Електронско регулирање на обртаите.
  Стабилитет на обртаите со ФЕИН високи преформанси на моторот.
  Висока магнетна сила на дрење.
  Комфортабелна-на екранот видлива магнетна сила.
  Интегриран канистер за ладење.
  Странично менливо тркало за помах.
  Интегриран граничник.
  МК3-Приклучок.

  KBM 50 U

  Magnet-Kernbohrmaschine bis 50 mm

  Leichtgewichtige und hubstarke 2-Gang-Universal-Magnet-Kernbohrmaschine mit R/L-Lauf, MK3-Werkzeugaufnahme und höchster Funktionalität für flexibles Arbeiten in der Werkstatt und auf der Baustelle.

  118.000,00 MKD
 • KBE 35 -FEIN МАГНЕТНА БОРМАШИНА

  7 270 50 60 000

  Магнетна Бормашина за бушење во Метал со Круна до 35 мм

  Мала Магнетна бормашина со голем помах за бушење со Бургија Круна и Спирална бургија за Теренски работи.
  За голема моќнос за работа е благодарение на Квалитетна изработка на Машината.

  ФЕИН Мотор со високи преференци и висок вртежен момент екстра голем помах за Бургија Круна и Спирална Бургија.
  Интегриран канистер за ладење.
  Висока Магнетна јачина.
  Оптимална тежина.
  Странично менливо тркало за помах.
  Интегриран граничник.     

  KBE 35  

  Eco-Magnet-Kernbohrmaschine bis 35 mm  Kleine und hubstarke 1-Gang-Eco-Magnet-Kernbohrmaschine mit Basisfunktionalität für das Kern- und Spiralbohren auf der Baustelle

   

  55.500,00 MKD