Држач за Битови 1/4 шестоаголен

6 05 10 222 010

1/4 шестоаголен држач за битови со практично со една рака за користење и неодимиуски магнет. Употребата на држачот за битови го прави шрауберот полесен и пократок. Компартибилен со сите FEIN Батериски шрафилици со Quick IN / Quick IN MAX приклучок.

2.200,00 MKD