• FEIN GRIT GX 75 2H

  РАЧНА МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ

  79013200403

  Моќна машина за брусење и полирање на ИНОX, идеална за мали производствени серии.
  Може да се прошири намената со дополнителни модули.
  Оптимални вртежи за обработка на метал и ИНОX.
  Пакувањето содржи една брусна трака 75 x 2.000 мм (К 36 Р).

  75.000,00 MKD
 • FEIN GRIT GXR

  МАШИНА ЗА ЖЛЕБУВАЊЕ НА ЦЕВКИ

  99001001001

  Наменета за жлебување на профили и цевки со дијаметар од 16 – 75 мм.
  Прецизна и лесна работа.
  Може да се користи со GROT GX 75 (2Х) и GI 75 (2Х).
  Вграден граничник за длабочина. Подесување на агол до 90 степени.
  Пакувањето содржи еден ролер Ø 42.4 мм, еден ролер Ø 48,3 мм и една брусна трака 75 x 2.250 (К 36 Р).

  71.000,00 MKD