• Клуч клешта – KNIPEX

  КЛЕШТА И КЛУЧ ВО ЕДЕН АЛАТ

  Ги штити кромирани површини од оштетување при работ.

  Заменува голем бтој на големи виљушкасти клучеви

  2.800,00 MKD7.800,00 MKD
 • 1.400,00 MKD2.300,00 MKD
 • KNIPEX COBRA XL/XXL

  КЛЕШТА ЗА ВОДОВОД

  Поголем капацитет но помала тежина од конкурентските клести за водовод. Самозаклучување на цевки и навртки: без лизгање на работното парче и со мала употреба на сила.

  4.000,00 MKD6.500,00 MKD