Моќност 1.500 W
Вртежи 170 – 310 1/min
Удари во минута 1800 – 3370 1/min
Дупчење во бетон Ø 12 – 80 mm
Дупчење со кружни пили Ø 45 – 150 mm
Брзина на дупчење во бетон (Ø 25 мм) 160 mm/min
Брзина на кршење со шпиц 200 kg/h
Јачина на удар 4,5 – 10 J
Приклучок за алат SDS max
Тежина 6,7 kg

КОМБИНИРАНА УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS max – DUSS PX 78

Артикал: PX 78

Комбинирана ударна машина за дупчење и кршење бетон.
Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и намена и антивибрациска рачка.
Пакувањето содрзи дополнителна рачка.

106.000,00 MKD