• FEIN Akku Pack

  FEIN Батерија со 12 V

  9 26 04 168 020

  Пасува на сите FEIN Машини со 12 V

  1 Li-Ionen Батерија

  Моќност 12 V
  2,5 Ah

  2.400,00 MKD
 • FEIN Akku-Starter-Set

  FEIN Акомулаторски Start-Set 12 V

  9 26 04 250 010

  Пасува на сите FEIN Машини со 12 V

  Моќност 12 V
  2,5 Ah

   

  7.400,00 MKD
 • FEIN Akku-Starter-Set

  FEIN Акомулаторски Start-Set 18 V

  9 26 04 300 030

  Пасува на сите FEIN Машини со 18 V Моќност

  2 Li-Ionen и Полнач ALG 5

  Моќност 18 V
  5 Ah

   

  17.500,00 MKD
 • FEIN Schnellladegerät ALG 50

  Брз полнач за FEIN Батерии ALG 50

  9 26 04 129 010

  За сите FEIN Li-Ion Батерии. Полнење околу 35 min.

  3.000,00 MKD
 • Држач за Битови 1/4 шестоаголен

  6 05 10 222 010

  1/4 шестоаголен држач за битови со практично со една рака за користење и неодимиуски магнет. Употребата на држачот за битови го прави шрауберот полесен и пократок. Компартибилен со сите FEIN Батериски шрафилици со Quick IN / Quick IN MAX приклучок.

  2.200,00 MKD
 • Adapter – Stecknussadapter 1/2″

  6 42 03 002 010

  Адаптер за приклучок за навртки со 1/2″ квадратен приклучок. Компактибилен со сите FEIN Батериски шрафилици со Quick IN / Quick IN MAX приклучок.

   

  2.200,00 MKD