• RHODIUS LD 402 ALL IN ONE

  ДИЈАМАНТСКИ ПИЛИ ЗА КАНАЛИ ВО ЅИДОВИ
  Се користи за материјали: цигла; гас-бетон; бетонски производи; бетон; армиран бетон. ALL IN ONE овозможува брзо и лесно правење канали во ѕидови. Поради тоа што нема потреба од дополнително кршење на каналот, работата се завршува до 50% побрзо.

  6.200,00 MKD8.800,00 MKD
 • RHODIUS LD 403 ALL IN ONE

  ДИЈАМАНТСКИ ПИЛИ ЗА КАНАЛИ ВО ЅИДОВИ
  Се користи за материјали: цигла; гас-бетон; бетонски производи; бетон; армиран бетон. ALL IN ONE овозможува брзо и лесно правење канали во ѕидови. Поради тоа што нема потреба од дополнително кршење на каналот, работата се завршува до 50% побрзо.

  8.200,00 MKD11.000,00 MKD
 • RHODIUS LD 410

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА ГРАНИТ И АРМИРАН БЕТОН
  Се користи за материјали: тврд природен камен (пр. гранит); армиран бетон; бетон; градежни материјали / цигла. Дури и најтврдиот природен камен, како гранит, со LD410 SPEED се сече чисто и екстремно брзо. Нова технологија на производство со ковање на дијамантот во металот

  2.600,00 MKD13.000,00 MKD
 • RHODIUS LD 200 SPEED

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА БЕТОН
  Се користи за материјали: бетон; абразивни материјали; градежни материјали / цигла. Кованите дијамантски сегменти на LD200 SPEED овозможуваат високи перформанси и висока брзина на сечење во различни типови на материјал од армиран бетон до абразивни материјали.

  4.400,00 MKD96.000,00 MKD
 • RHODIUS LD 40

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА БЕТОН
  Се користи за материјали: армиран бетон; бетон; градежни материјали / цигла.

  600,00 MKD3.400,00 MKD
 • 2.200,00 MKD6.200,00 MKD
 • RHODIUS DG 210 ALLCUT

  УНИВЕРЗАЛНА ДИЈАМАНТСКА ПИЛА
  Се користи за материјали: метал / спроводни цевки / арматура; армиран бетон / градежни материјали; цигла / пластика / ГФК

  1.800,00 MKD20.000,00 MKD
 • RHODIUS LD 60

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА АСФАЛТ
  Се користи за материјали: асфалт. Може да се користи за рачно сечење до Ø 400 мм, и со машина за сечење асфалт (7,5 кW) од Ø 350 мм. Висока безбедност поради специјално обликуваните сегменти

  6.000,00 MKD24.000,00 MKD
 • RHODIUS LD 70

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА АСФАЛТ

  10.000,00 MKD46.000,00 MKD
 • RHODIUS LD 1

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА ПЛОЧКИ
  Се користи за материјали: тврдо печени плочки / камени производи; плочки / ќерамика. Екстра тенка дијамантска пила за брзо, чисто сечење без кршење на рабовите.

  1.000,00 MKD2.400,00 MKD
 • 1.400,00 MKD1.600,00 MKD
 • RHODIUS DG 50

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА CEЧЕЊЕ НА ПЛОЧКИ
  Се користи за материјали: плочки / ќерамика.

  400,00 MKD1.200,00 MKD
 • RHODIUS DG 10

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА ПЛОЧКИ
  Се користи за материјали: тврдо печени плочки / камени производи; плочки / ќерамика; мермер; пластика; ФРП.
  1.300,00 MKD6.600,00 MKD
 • RHODIUS DG 100 MATRIX

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА ГРАНИТ
  Се користи за материјали: гранит / тврд природен камен; бетон; градежни материјали / цигла. Систематски распоредени дијаманти за константно сечење и долг работен век. Препорачано за сечење на многу тврди материјали како природен и вештачки камен.

  1.800,00 MKD4.400,00 MKD
 • RHODIUS DG 25

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА МЕРМЕР
  Се користи за материјали: мермер (плочки) / пластика / ГФК.

  1.200,00 MKD2.800,00 MKD
 • RHODIUS DG 30

  ДИЈАМАНТСКА ПИЛА ЗА ПЛОЧКИ
  Се користи за материјали: тврдо печени плочки / камени производи; плочки / ќерамика. Екстра тенка дијамантска пила за брзо, чисто сечење без кршење на рабовите.

  1.300,00 MKD1.400,00 MKD
 • Круна за дозни RHODIUS CD 10

  ДИЈАМАНТСКА КРУНА
  Се користи за материјали: бетон / цигла.

  2.400,00 MKD2.800,00 MKD