RHODIUS RS 66

КАМЕН  ЗА  БРУСЕЊЕ  БЕТОН – КАМЕН

Се користи за брусење на површии, доработка на остатоци од бетон и други остатоци. Брусење на камен, порамнување на нерамни површини  и  друго…

Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
200386Брусен камен за брусење камен RHODIUS RS 66115 x 7,0 x 22,23 mm25 / 1 1,47
spinner
200403Брусен камен за брусење камен RHODIUS RS 66180 x 7,0 x 22,23 mm10 / 1 2,61
spinner