• Сет длето за резбање – 3154 HK

  12 длета во дрвена кутија

  3154 HK

  Сетот ги содржи длетата: 3101006, 3101012, 3102008, 3105004, 3105006, 3105010, 3108004, 3108008,3108012, 3110004, 3100006, 3139006 и сет од 4 камења за острење 3704.

  28.000,00 MKD
 • Сет длето за резбање – 3157 LRT

  12 длета во кожна футрола

  3157 LRT

  Сетот ги содржи длетата: 3101006, 3101012, 3102008, 3105004, 3105006, 3105010, 3108004, 3108008,3108012, 3110004, 3100006, 3139006 и сет од 4 камења за острење 3704.

  28.000,00 MKD