• BOP 6 Set – FEIN E-БОРМАШИНА

  7 205 52 61 00 0

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 6 мм

  Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 6 мм во метал и ИНОX.
  Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
  Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
  Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

  329,85
 • BOP 10 Set – FEIN E-БОРМАШИНА

  7 205 53 61 00 0

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 10 мм

  Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 10 мм во метал и ИНОX.
  Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
  Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
  Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

  318,42
 • BOP 13-2 Set- FEIN Е-БОРМАШИНА

  7 205 55 61 00 0

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА ЗА БУШЕЊЕ ВО МЕТАЛ ДО 13 мм

  Електрична Бормашина со една брзина и одлична стабилност на вртежите за дупчење до 13 мм во метал и ИНОX.
  Бормашината има метален брзостезен футер, метална глава и куќиште за мотор што овозможува долг работен век.
  Има варијабилна контрола на вртежите (мек старт) и лева и десна ротација.
  Ергономската рачка е одлична за подолго работење.

  391,90
 • FEIN BOS 16-2 – FEIN E-БОРМАШИНА

  7 205 49 60 000

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА СО ДВЕ БРЗИНИ ЗА БУШЕЊЕ ДО F 16 мм

  Моќна Електрична Бормашина со две брзини за подесување за флексибилно користење во Металната Индустрија.

  Бормашина со 1 200 W со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Механички редуктор со две брзини за оптимално прилагодување на вртежи за различните потреби во работењето.
  Куплунг за вртежен момент за спречување на превртување при бушеwе.
  Редуктор со метално куќиште .
  ФЕИН со високи перформанси на моторот.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  538,86
 • BOZ 32-4 M – FEIN E-БОРМАШИНА

  7 202 51 60 00 0

  ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА СО ЧЕТИРИ БРЗИНИ ЗА БУШЕЊЕ ДО 32 mm

  Машина со четири брзини со екстремно оптеретување при бушење и рајбување.

  Механички редуктор со четири брзини за идеални обртаи за оптималн висок момент.
  МК 3 прифат за повеќе наменско користење на алат со голема прецизност на вртењето за најдобар резулат на изведбата.
  Метален редуктор за највисоко оптеретување долг век на траење.
  Оптимална намена со Магнетно постоље за бушење во различни позиции.

  BOZ 32-4 M

  Viergang-Bohrmaschine bis 32 mm

  Universelle Viergang-Bohrmaschine mit Rechts-/ Linkslauf, Drehzahleinstellung, MK3-Werkzeugaufnahme für schwere Bohrarbeiten.

  1.273,66