Моќност 920 W
Вртежи 0 – 480 1/min
Удари во минута 0 – 3.700 1/min
Дупчење во бетон Ø 8 – 55 mm
Дупчење со кружни пили Ø 45 – 90 mm
Брзина на кршење со шпиц 125 kg/h
Јачина на удар 0 – 7 J
Приклучок за алат SDS max
Тежина 5,1 kg

КОМБИНИРАНА УДАРНА МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БЕТОН, SDS max – DUSS PX 48 A

Артикал: PX 48 A

Комбинирана ударна машина за дупчење и кршење бетон.
Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и намена и антивибрациска рачка.
Пакувањето содрзи дополнителна рачка.

85.000,00 MKD