Технички спецификации:

Напон на батерија 18 V
Капацитет на батерија 5 Ah
Мотор без четкици BRUSHLESS
Ударна енергија 2,0  J
Вртежи без оптоварување 0 – 1 200  1/min
Број на удари 0 – 4 400  1/min
Бушење во метал до 13,0 mm
Бушење во бетон 20,0 mm
Бушење во ѕид со круна 68,0 mm
Прифат за алат SDS-plus
Тежина без батерија 2,30   kg

FEIN ABH 18

ЕКСТРЕМНО КОМПАКТНА И ЈАКА АКУМУЛАТОРСКА УДАРНА МАШИНА

ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

7 140 01 64 00 0

Екстремно компактна и со голема моќност Акумулаторска Ударна машина за кршење со јака ударна енергија од 2 J и бушење во Бетон до 20 мм.

Комбинирана ударна машина со три функции: бушење, бушење со чекич и штемување.
Мотор без четкици – – со 30% повисока ефикасност и поголем век на траење.

80 дупки 10 х 75 мм со едно полнење на Батерија од 5 Ah.

FEIN Safety Cell Technology. Ги штити батеријата и машината од преоптеретување, загревање и од длабоко празнење.

326,58