Adapter – Stecknussadapter 1/2″

6 42 03 002 010

Адаптер за приклучок за навртки со 1/2″ квадратен приклучок. Компактибилен со сите FEIN Батериски шрафилици со Quick IN / Quick IN MAX приклучок.

 

35,92