• Микро длето – 5720

  1 mm

  5720100

  Право микро длето со вкупна должина од 125 мм и дрвена рачка. За изработка на најфини детали (на пример портрети).

  2.100,00 MKD
 • Микро длето – 5740

  1 mm

  5740100

  Право микро длето со вкупна должина од 125 мм и дрвена рачка. За изработка на најфини детали (на пример портрети).

  2.000,00 MKD
 • Сет микро длето – 5414 HK

  14 длета во дрвена кутија

  5414 HK

  Сетот ги содржи длетата: 53000015, 53010015, 53020015, 5303001, 5306001, 53110005, 5311001, 53110015, 5311002, 5315001, 53200005, 5320001, 53390015, 53400015.

   

  30.600,00 MKD