RHODIUS RS 24

ПЛОЧА ЗА БРУСЕЊЕ АЛУМИНИУМ
Се користи за материјали: обоени метали; бронза; месинг; метал за лагери; Ал/Мг-легури. Специјалниот материјал спречува заглавување на дискот во помеки материјали.

Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
200349Брусна плоча за брусење Алуминиум RS 24115 x 7,0 x 22,23 mm25 / 1 120,00 MKD
spinner
200364Брусна плоча за брусење Алуминиум RS 24180 x 7,0 x 22,23 mm10 / 1 210,00 MKD
spinner