• FEIN ABH 18

  ЕКСТРЕМНО КОМПАКТНА И ЈАКА АКУМУЛАТОРСКА УДАРНА МАШИНА

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ (B R U S H L E S S)

  7 140 01 64 00 0

  Екстремно компактна и со голема моќност Акумулаторска Ударна машина за кршење со јака ударна енергија од 2 J и бушење во Бетон до 20 мм.

  Комбинирана ударна машина со три функции: бушење, бушење со чекич и штемување.
  Мотор без четкици – – со 30% повисока ефикасност и поголем век на траење.

  80 дупки 10 х 75 мм со едно полнење на Батерија од 5 Ah.

  FEIN Safety Cell Technology. Ги штити батеријата и машината од преоптеретување, загревање и од длабоко празнење.

  326,58
 • FEIN ABOP 6 Select

  БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 6 ММ

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ МАШИНИ
  СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ

  7 105 01 62 00 0

  Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 6 мм со високи обртаи.
  Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  274,33
 • FEIN ABOP 10 Select

  БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 10 мм

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ БОРМАШИНИ СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ ЕЦ – МОТОР

  7 105 02 62 00 0

  Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 10 мм со високи обртаи.
  Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  274,33
 • FEIN ABOP 13-2 Select

  БАТЕРИСКА БОРМАШИНА ЗА БУРГИЈА ДО 13 мм

  ОТКРИЈА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА АКУМУЛАТОРСКИ БОРМАШИНИ СО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ ЕЦ – МОТОР

  7 105 03 62 00 0

  Акумулаторска Бормашина за бушење со бургија во Метал – Инокс до 13 мм со високи обртаи.
  Акумулаторска Бормашина со највисок квалитет и висока концентричност за прецизно бушење.
  Без одржавање на ЕЦ-Мотор без четкици со висока ефикасност и стабилни обртаи.
  Метален – Редуктор.
  Прецизност – Метален футер.
  Леви / десни вртежи.

  329,85