• УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН, DUSS PKX 4 A, SDS max

  Артикал: PKX 4 A

  Ударна машина за кршење бетон, отстранување гипс и плочки, чистење на површини и правење отвори.
  Пневматски ударен механизам за оптимална ефикасност.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  76.000,00 MKD
 • PKX 7 A SDS max. УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН, DUSS

  Артикал: PKX 7 A

  Ударна машина за кршење бетон, отстранување гипс и плочки, чистење на површини и правење отвори.
  Пневматски ударен механизам за оптимална ефикасност.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  *=Цената е со вклучен ДДВ

  94.400,00 MKD
 • УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН, DUSS PK 160 A

  Артикал: PK 160 A

  Ударна машина за кршење бетон и правење отвори.
  Со големата мокност и со дополнителната рачка може да се користи како замена за пневматски чекан.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  112.000,00 MKD
 • УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН, DUSS PK 300 A

  Артикал: PK 300 A

  Ударна машина за кршење бетон и правење отвори.
  Со големата моќност и со дополнителната рачка може да се користи како замена за пневматски чекан.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  128.000,00 MKD
 • PK 600 DUSS, УДАРНА МАШИНА ЗА КРШЕЊЕ БЕТОН

  Артикал: PK 600

  Ударна машина за кршење бетон и правење отвори.
  Со големата моќност и со дополнителната рачка може да се користи како замена за пневматски чекан.
  Машината се одликува со внатрешно подмачкување, брза промена на алат и антивибрациска рачка.
  Пакувањето содржи дополнителна Д-рачка.

  *=Цената е со вклучен ДДВ

  148.000,00 MKD