Пила и лист за дрво – 762 мм

Челична пила со појачани заби, за подобра издржливост и перформанси.

ЛИСТ ЗА ПИЛА ЗА ДРВО – 762 мм може да се купат минимум 10 парчиња.

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал ДимензијаЦена/пар.Количина
4551020762 - Пила 762 mm 450,00 MKD
spinner
18762 - Лист 762 mm 120,00 MKD
spinner