Заби 2,5 mm / 10 ZpZ
Работна околина 75 mm
Димензија 100 x 7,8 x 1,45 mm
Пакување 5 / 1

WILPU HC 12

ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И ПЛАСТИКА

0211000005

Конусно брусени, дијагонално острени заби. Чисто сечење на сите типови дрво и пластика (3,0 – 30 мм).

450,00 MKD