Заби 4 mm / 6,35 ZpZ
Работна околина 75 mm
Димензија 100 x 7,8 x 1,45 mm
Пакување 5 / 1

WILPU HC 14

ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И ПЛАСТИКА

0217000005

Конусно брусени, дијагонално острени заби. Чисто и брзо сечење на сите типови дрво и пластика (10 – 45 мм).

7,35