Заби 1,9 mm / 13 ZpZ
Работна околина 55 mm
Димензија 80 x 7,9 x 1,27 mm
Пакување 5 / 1

HC 19 R bi – WILPU

ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ

0210400005

Конусно брусени, дијагонално острени заби. Специјално наменет за чисто и прецизно сечење на ламинат и паркет (2,5 – 20 мм).

560,00 MKD