Пила за дрво HM 46-S-LWZ

Циркуларна пила со видија заби и чистачи. Наменета за сечење дрво, даски, талпи со остатоци од бетон и шајки, како и гасбетон.

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
4630030020Пила за Сечење Дрво 46-S LWZ300 x 3,2 x 30, Z 201 / 1 3.000,00 MKD
spinner
4631530020Пила за Сечење Дрво 46-S LWZ315 x 3,2 x 30, Z 201 / 1 3.200,00 MKD
spinner
4635030024Пила за Сечење Дрво 46-S LWZ350 x 3,5 x 30, Z 241 / 1 3.600,00 MKD
spinner
4640030028Пила за Сечење Дрво 46-S LWZ400 x 3,5 x 30, Z 281 / 1 4.200,00 MKD
spinner
4645030032Пила за Сечење Дрво 46-S LWZ450 x 3,5 x 30, Z 321 / 1 5.200,00 MKD
spinner
4650030036Пила за Сечење Дрво 46-S LWZ500 x 3,8 x 30, Z 361 / 1 6.000,00 MKD
spinner
4155030036Пила за Сечење Дрво 46-S LWZ550 x 3,8 x 30, Z 361 / 1 6.000,00 MKD
spinner
4260030036Пила за Сечење Дрво 42 - LWZ600 x 3,8 x 30, Z 361 / 1 6.200,00 MKD
spinner