ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА – WILPU D1 – D2

ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА КЕРАМИКА И СТАКЛО

Фина HM гранулација. Наменет за стакло, керамика, ГФК (5,0 – 15 мм).

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
288000003Лист за Убодна Пила пак. 3 ком. D 1 grub54 mm1 / 1 750,00 MKD
spinner
288500003Лист за Убодна Пила пак. 3 ком. D 2 fino54 mm1 / 1 750,00 MKD
spinner