Заби 1 mm / 25 ZpZ
Работна околина 155 mm
Димензија 180 x 9,8 x 1,0 mm
Пакување 5 / 1

WILPU MG 51 BI

ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА СЕНДВИЧ МАТЕРИЈАЛИ

0257500005

Брусени заби. Екстра долг, флексибилен, специјален лист за фасадни материјали и работа со сендвич материјал со дебелина 120 мм и лим од 2 мм. Долг работен век.

1.000,00 MKD