ПИЛА ЗА АЛУМИНИУМ ПЛЕКСИГЛАС HM 79-NEneg.

Циркуларна пила со видија заби. Наменета за тенкоѕидни пластични и алуминиумски профили, особено за елоx-алуминиум профили.

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
7925030080Пила за Сечење Алуминиум HM - 79 NEneg.250 x 3,4 x 30, Z 801 / 1 4.600,00 MKD
spinner
8030030096Пила за Сечење Алуминиум HM - 79 NEneg.300 x 3,2 x 30, Z 961 / 1 5.600,00 MKD
spinner
8035030108Пила за Сечење Алуминиум HM - 79 NEneg.350 x 3,4 x 30, Z 1081 / 1 6.400,00 MKD
spinner
8040030120Пила за Сечење Алуминиум HM - 79 NEneg.400 x 3,4 x 30, Z 1201 / 1 7.800,00 MKD
spinner
8045030110Пила за Сечење Алуминиум HM - 79 NEneg.450 x 4,0 x 30, Z 1101 / 1 9.600,00 MKD
spinner