Заби 2,5 mm / 10 ZpZ
Работна околина 91 mm
Димензија 117 x 10 x 1,45 mm
Пакување 5 / 1

WILPU HC 123

ЛИСТ ЗА УБОДНА ПИЛА ЗА ДРВО И МЕДИЈАПАН

0210500005

Конусно брусени, наизменични, дијагонално острени заби. Чисто и брзо сечење на сите типови дрво и пластика (3,0 – 60 мм).

560,00 MKD