Пила Cermet за сечење цефки INOX

Пила Cermet за сечење цефки INOX, кислеински метал, бакар, алуминиум Kunststoff на ГФ орбитална масина

Шифра: Недостапно Категории: ,
Артикал Назив - Тип Димензија Пакување Цена/пар.Количина
53950140020Пила за Сечење Цевки INOX, Metal, Bakar...140 x 1,8/1,4 x 62 - Z 481 / 1 75,11
spinner